Săptămâna de fotbal. Steaua, neînvinsă în Liga 2. Dinamo, două înfrângeri

Săptămâna a început prost pentru giganții Steaua și Dinamo. Militarii au fost eliminați din cupă, iar „câinii” au pierdut în Ștefan cel Mare cu Mioveni.

Dinamo a continuat la fel de slab, iar în debutul etapei a șasea din Liga 1 a pierdut din nou (0-3) și cu Farul lui Gică Hagi.

Steaua iese prematur din cupă

Steaua a continuat și în acest sezon parcursul foarte slab din ultimii ani în Cupa României. După ce anul trecut a fost eliminată de Popești Leordeni, anul acesta Steaua a fost eliminată de Progresul Spartac.

Pe micul stadion din cartierul Berceni roș-albaștrii nu au contat, fiind dominați copioși de tinerii jucători ai Progresului.

A existat doar o tresărire de orgoliu după intrarea în teren a vedetelor Pacionel și Chipirliu, în urma unei combinații dintre cei doi rezultând și golul militarilor (min. 65).

Totuși, a fost insuficient, iar Steaua a pierdut cu 1-2 (0-0 la pauză). Pentru Progresul Spartac au înscris Lixandru (min. 57) și Ohaci (min. 89).

Duminică după amiază, în fața a peste 800 de suporteri proprii care au făcut deplasarea la Slobozia, Steaua a terminat la egalitate cu Unirea (1-1).

Golurile au fost marcate de Toma, min 32 din penalty și Remus Chipirliu, min. 36. Atacantul Stelei este cu această reușită noul lider în clasamentul golgheterilor.

După acest rezultat cele două echipe rămân în fruntea clasamentului Ligii a 2-a, cu câte 10 puncte.

Dinamo, săptămână fără gol

Dinamo nu a reușit, în cele două partide jucate în această săptămână, să marcheze. „Câinii” au pierdut și cu Mioveni (0-1) și cu Farul (0-3).

După șase etape, dinamoviștii sunt pe locul 11 în Liga 1, cu două victorii, patru înfrângeri și un golaveraj de 6-9.

Rapid nu a primit gol în acest sezon

Rapid a început perfect sezonul și a adăugat alte trei puncte în clasament după victoria cu 2-0 de la Botoșani.

„Filiera marocană”, Marzouk (min. 84) și Alami (min. 92), a înscris golurile giuleștenilor care rămân pe locul al doilea în clasament la 2 puncte în urma liderului.

CFR zdrobită de Steaua Roșie Belgrad

După un joc extrem de slab, fără idei și lipsită de un antrenor valoros, CFR Cluj s-a făcut de râs la Belgrad și a încasat o nouă înfrângere la scor.

Clujenii au luat primul gol rapid, în minutul 5 (marcator Pavkov), același jucător reușind dubla în minutul 38. În minutul 68 sârbii au făcut 3-0 (marcator Ben), iar în minutul 77 scorul a ajuns la 4-0 pentru Steau Roșie, marcator Ivanic.

Cu șanse aproape nule să mai întoarcă rezultatul în meciul retur din această săptămână, CFR se pregătește de grupele „cenușăresei” competițiilor europene, Conference League.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW