0.7 C
București
marți, 9 martie

Sfaturi pentru cumpărarea vinului online

Magazinele online de vinuri au inregistrat o creștere consistentă a comenzilor: un fenomen care sa accentuat începând cu luna martie, în corespondență cu Lockdown impuse pentru pandemie coronavirus.

Prin urmare, este evident că, fiind obligați să rămână acasă,Romanii s-au trezit cumpărând pe Internet acele sticle pe care le cumpărau de obicei din supermarket sau enoteche . Livrarea la domiciliu este de obicei asigurată în câteva zile, iar costurile de expediere sunt întotdeauna limitate, dacă nu gratuite dacă comenzile depășesc o anumită sumă.

Astfel, pentru a ne documenta despre acest subiect, l-am intrebat pe Cioca Emil Darius somelier certificat A.I.S, cu o pasiune desavarsita pentru vin. Puteti vizita magazinul de vinuri online Somelierul Tau, pentru a accesa o selectie de vinuri de calitate, cat si mai multe informatii pentru cei pasionati de aceasta arta.

Răspândirea magazinelor online

Unul dintre factorii care a determinat cresterea numarui de magazine online din sectorul vitivinicol trebuie identificat în reducerea prețului mediu al sticlelor vândute. 

Pe scurt, mulți romani cumpără acum și vinuri ieftine de pe web: cele care erau cumpărate anterior la supermarket. Deci, care sunt aspectele care ar trebui luate în considerare în cazul în care doriți să utilizați un magazin de vinuri online? 

Abordarea poate să nu fie cea mai ușoară pentru cei mai puțin experimentați, dar nu există măsuri de precauție universale de adoptat. Un site generalist este perfect pentru cei care nu au nevoi specifice, dar povestea este diferită pentru cumpărătorii care urmăresc anumite nișe.

Spre exemplu, magazinul online “Somelierul tau” are cea mai buna selectie de vinuri italiane din Romania.

Achiziții de nișă

Pe scurt, indiferent dacă sunteți în căutarea unui vin alb din Veneto, a unui vin de Burgundia sau a unei sticle specifice, webul oferă diverse site-uri specializate care sunt un punct de referință pentru adevărații entuziaști. Chiar și cele mai mici vinării și etichetele mai puțin cunoscute au astfel posibilitatea de a ajunge la o clientelă variată: și același lucru este valabil și pentru vinurile vechi sau foarte rare, ideale atunci când doriți să faceți un cadou de ziua de naștere.

Pro și contra ale cumpărăturilor online

Unul dintre micile inconveniente pe care le poți întâlni atunci când te hotărăști să cumperi o sticlă de vin de pe internet este să te regăsești cu descrieri care sunt puțin cam excesive, cu calitățile produselor care sunt umflate. 

Pe Somelierul Tau vei gasi un video cu degustarea si explicatia fiecarui produs pe care vrei sa-l achizitionezi, si vei gasi mereu un somelier care iti va sta la dispozitie pentru orice informatie, prin chat-ul activ al magazinului.

Cu toate acestea, pentru a evita posibilitatea unei achiziții greșite , este suficient să vă bazați pe ghiduri autoritare, pe care să găsiți opinii independente și fiabile despre vinuri.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW