8 C
București
duminică, 20 septembrie

Sigur nu stiai ca si factoringul este o buna modalitate de finantare

Domeniul afacerilor se afla intr-o continua dezvoltare in Romania, astfel ca sunt multi cei care isi doresc sa invete din secrete si sa isi dezvolte propria idee pe care sa o puna in practica. In schimb, de la o simpla idee si pana la a pune totul in practica, chiar e cale lunga, iar drumul catre succes este imprastiat cu nenumarate obstacole. Totusi, exista si solutii care au menirea de a face o astfel de calatorie mult mai lina, astfel ca merita sa afli mai multe detalii despre factoring.

Asadar, factoringul este dedicat intreprinderilor mici ce ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata si care au nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Prin intermediul acestui serviciu iti vei cesiona creantele si astfel primesti banii pe loc. E clar ca sumele blocate pot cauza diferite dezechilibre in administrarea oricarei afaceri, astfel ca aceasta este o solutie foarte practica si simpla.

Printre avantajele principale putem enumera flexibilitatea intrucat fiecare organizatie se va bucura de mai multa libertate atunci cand isi desfasoara activitatea, fara ca presiunea financiara sa reprezinte o problema. De asemenea, solutia e si foarte rapida, astfel ca imediat poti iesi din impa si fata de diferite alte solutii de finantare, aceasta nu e un credit.

Despre Omnicredit

Asadar, despre Omnicredit trebuie sa stii ca este prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care ofera diferite produse si servicii financiare persoanelor juridice. In plus, in viitorul apropiat urmeaza sa fie propuse si optiuni dedicate persoanelor fizice, astfel ca oricine sa poata beneficia de pe urma acestora. In istoria sa, Omnicredit a stat in spatele dezvoltarii a nenumarate afaceri din Romania, din mai multe domenii, astfel ca merita sa afli mai multe detalii despre factoring, o solutie care iti poate veni in ajutor.

Online e mai comod

Avantajele sunt nenumarate, incepand de la faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca toate aceste solutii ne asteapta la doar cateva click-uri distanta. E mult mai simplu si mult mai comod din toate punctele de vedere sa obtii finantarea direct online. De fapt, la Omnicredit numai sa iti faci un cont pe platforma dureaza mai putin de un minut. Mai departe, incarci rapid documentele solicitate si alegi modalitatea de finantare dorita, urmand ca in cel mult o ora deja sa primesti un raspuns. In cazul in care acesta este pozitiv, atunci in maxim opt ore vei primi direct in cont suma solicitata. E clar ca pe aceasta cale vei avea ocazia de a gestiona mult mai bine timpul pe care il ai la dispozitie, iar cel pe care il economisesti il vei putea aloca catre fel si fel de activitati utile.

Foloseste calculatorul disponibil

In plus, oricand poti sa folosesti calculatorul disponibile online care, cu siguranta, iti va fi foarte util. Prin intermediul acestuia iti poti face o parere din prima cu privire la costurile implicate si stii de la bun inceput la ce sa te astepti, fara surprize neplacute. Mai mult, acest calculator e foarte usor de folosit si trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale, cu sume cuprinse intre 500 si 250.000 de lei alaturi de data scadenta a acestora, de la 7 pana la 120 de zile. Astfel, stii exact cat primesti si determini pe loc utilitatea serviciului financiar propus de Omnicredit.

Oameni cu experienta

La Omnicredit intalnesti doar oameni cu o bogata experienta in domeniul financiar, de peste 15 ani, iar acestia te vor putea ajuta intotdeauna sa ajungi la cele mai mari performante. De asemenea, orice antreprenor are nevoie de diverse cunostinte pentru a-si putea desfasura activitatea asa cum se cuvine, iar la Omnicredit se pot dobandi notiuni noi foarte utile. In plus, aici nu exista o problema care sa fie mult prea complexa pentru a nu fi remediata in cel mai scurt timp.

Evita birocratia

Cu totii stim ca procedurile anevoioase cu care ne confruntam in sistemul financiar ne pot incetini mult. Atat de mult incat unii renunta sa isi mai puna ideile in practica si se lasa pagubasi. Dar totul e mult mai simplu din toate punctele de vedere la Omnicredit, iar cine cauta detalii despre factoring poate sa afle ca aici procedurile sunt puse in practica exclusiv online. Cu alte cuvinte, nu sunt necesare drumuri pana la banca, nu e nevoie de dosare stufoase si nici de timp pierdut.

Pentru orice idee de afaceri

Asadar, cu ajutorul Omnicredit se poate finanta orice afacere din toate domeniile pentru ca nu sunt impuse limite. Fie ca detii o florarie pe care iti doresti sa o dezvolti sau poate o firma de IT, un atelier de croitorie, un magazin onlin cu articole vestimentare, o spalatorie auto, posibilitatile sunt nelimitate, trebuie doar sa apelezi la Omnicredit si sa alegi solutia financiara care ti se potriveste.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW