SkyTower a primit certificarea de conformitate Covid-19 din partea Safe Asset Group

SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, a primit certificarea „COVID-19 COMPLIANT”, recunoscută internațional, care implică evaluarea și confirmarea eficienței măsurilor de protecție împotriva Covid implementate în clădire.

Certificarea acordată de Safe Asset Group este realizată în conformitate cu standardul de risc SHORE, recomandările OMS și ale Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC).

De asemenea, Raiffeisen Property Holding International (RPHI) a primit certificarea „COVID-19 Compliant” și pentru a doua clădire de birouri din România, FCC Office, și este în curs de certificare a principalelor sale clădiri de birouri din CEE.

Certificarea clădirilor de birouri a fost acordată în urma unui proces riguros de analiză a protocoalelor și procedurilor puse în aplicare pentru prevenirea pandemiei, luând în considerare evaluarea constantă a riscurilor, măsurile de siguranță pentru angajații din clădire și vizitatori, măsurile luate de către chiriași, comunicarea și capacitatea de răspuns în cazul a unui incident.

Susținem în mod constant eforturile de combatere a pandemiei și, de la primele recomandări din partea autorităților, am implementat măsurile necesare pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru angajați și pentru cei care vizitează clădirile noastre. Continuăm să fim responsabili și înțelegem că doar împreună putem depăși efectele pandemiei, iar pentru a oferi siguranța necesară comunității noastre am obținut acum certificarea care atestă standardele ridicate de siguranță pe care le oferim”, a declarat Leo Forstner, Managing Director RPHI Romania, compania care deține și gestionează SkyTower.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW