0.4 C
București
joi, 28 ianuarie

Stalinismul revine în Sectorul 6. Fără iluminat de sărbători

Noul primar al sectorului 6, Ciprian Ciucu, PNL, a decis de la sine putere că sectorul 6 se poate întoarce în negura perioadei comuniste și nu va marca în niciun fel sărbătorile de iarnă.

Este o decizie cu atât mai gravă, cu cât perioada pe care o traversăm este extrem de dificilă pentru majoritatea oamenilor, iar orice bucurie, fie și vizuală, cum sunt luminile de sărbători, ar fi ajutat la ridicarea moralului locuitorilor din sector.

Ciucu a aruncat „bomba” pe Facebook, invocând așa zise probleme financiare: „Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.”

Mai mult, a dat publicității niște cifre, fără a oferi și documentele pe care se bazează acestea, invocând că iluminatul de sărbători ar ajunge la „imensa” sumă de 500.000 euro.

- PUBLICITATE -

4 COMENTARII

  1. Pai stalinismul si fratele sau mai mare NAZY domina acu tot laqarul UE aflat chipurile in plina diktatura sanitara, batand si arestand ori amendand oaremii maio rau ca in Jermania lui hiler !

  2. Ciprian Ciucu bine zice, bine face ! Pe cand unii ingheata de frig in case / mai dihai decat pe vremea lui NC , h’altii latra la luna precum catelele .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW