Steaua trece de Mostiștea Ulmu și ajunge în finala pentru Liga 2

În cel mai urmărit meci din semifinalele barajului pentru Liga 2, Steaua București a trecut lejer, scor 2-0, de Mostiștea Ulmu.

Au înscris pentru Steaua, Emilian Pacionel (min. 66 din penalty) și Cezar Mihalache (min. 90+4). Partida a fost controlată de „militari”.

Nu au lipsit scenele specifice „Ligii Satelor” cu „patronul” celor de la Mostiștea Ulmu, Vasile Tîrșolea, făcând scandal în tribune.

Astfel, la peste 15 minute de la lovitura de pedeapsa acordată Stelei, Tîrșolea s-a trezit și a cerut echipei sale să iasă de pe teren. După trei minute de parlamentări, echipa din Ulmu a continuat jocul.

FC FCSB 2, umilită de Afumați

În cealaltă semifinală, CS Afumați a trecut spectaculos de FC FCSB 2, chiar pe terenul acesteia, cu scorul de 4-1 (2-0 la pauză). Ilfovenii au întors rezultatul din tur, când au pierdut cu 0-1, încă din prima repriză.

Pentru Afumați, care va întâlni Steaua în finala pentru Liga 2, au marcat Ștefan Stîngă, min 14 din penalty și Ionuț Tudorache în min. 37, 52, 55.

SR Brașov, eliminată de arbitru

La Colonești, pe micul stadion cu tribunele pline până la refuz, deși accesul spectatorilor pe arene este permis abia de la 1 iunie, Vedița și SR Brașov au terminat la egalitate, 1-1.

Scorul îi trimite pe olteni în finala cu Corona Brașov, dar rezultatul a fost determinat de eliminările ușoare ale brașovenilor Marius Savu (min 31) și Răducan (min 46).

Duel istoric, Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila, pentru Liga 2

Cea mai interesantă finală pentru Liga a 2-a va fi cu siguranță meciul dintre Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila.

Chiar dacă în tur a pierdut cu 0-2 meciul cu Bucovina Rădăuți, brăilenii au întors spectaculos rezultatul și au câștigat meciul de pe teren propriu cu 4-0.

Pentru Dacia Unirea Brăila au înscris Raphael Stănescu (min. 59), Valentin Robu (min. 75) Andrei Apostolache (min. 84), Patrick Petre (min. 87).

Oțelul Galați a terminat la egalitate, 0-0, meciul de la Suceava cu Foresta, după ce în tur, la Galați, s-a impus cu 3-0.

Tabloul finalelor pentru Liga 2

Finalele pentru promovarea în Liga 2 se vor desfășura tur-retur, în 22 și 29 mai, după cum urmează:

Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila;
Steaua București – CS Afumați;
Vedița Colonești – Corona Brașov;
Măgura Cisnădie – Viitorul Șelimbăr;
Unirea Dej – SCM Zalău.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW