Stilul anilor ’90 la modă în 2021. Vezi cum îl poți adopta și tu

Stilul anilor ‘90 începe să capete din ce în ce mai multă popularitate, acesta reprezentând o sursa de inspirație atât pentru creatorii de modă în stabilirea noilor trenduri cât și pentru cei pasionați în alcătuirea ținutelor. Astfel, piese consacrate au revenit în actualitate, fapt care îți permite să experimentezi cu o varietate de potriviri stilistice specifice acelei perioade. 

Dacă ești atrasă de stilul vestimentar al anilor 90 și îți dorești să-ți adaptezi ținutele în funcție de acesta, iată câteva piese vestimentare care nu ar trebui să-ți lipsească din gardeorbă

  1. Fusta plisată 

Odată ce alegi să integrezi o fustă plisată în ținuta ta, aceasta cu siguranță va avea impactul pe care ți-l dorești. Mai exact, vei transmite acel aer nostalgic, nouăzecist, fiind în continuare în ton cu moda. Poți completa outfitul cu un hanorac oversize sau un cardigan, șosete lungi și o pereche de pantofi casual de damă, cum sunt cei de la ePieleNaturala.ro.

  1. Sacoul oversize

Sacoul oversize reprezintă adeseori piesa de rezistență din cadrul unei ținute. Acesta va ieși în evidență prin structură, umerii supradimensionați sau aspectul masculin, care, în mod paradoxal, îți va accentua feminitatea.

În realizarea outfiturilor ai o varietate de opțiuni la dispoziție. Îl poți purta cu un tricou sau un crop-top într-o culoare cu care să se asorteze, cu o rochie strâmtă, cu articole vestimenatare sport sau din denim. Așa că, nu ezita să investeți într-un sacou dintr-un material de calitate! Acesta fiind atât de versatil, va putea fi salvarea ta, ori de câte ori rămâi fără idei.

  1. Vesta de lână

Vestele din lână au revenit la modă și sunt din ce în ce mai prezente pe rafturile magazinelor de modă. Cu ajutorul acestora poți realiza ținute cool, stylish fără să depui foarte mult efort. În plus ai o mulțime de modele, printuri și culori din care poți alege. Poți purta o vestă supradimensionată cu o fustă de tenis sau, dimpotrivă, una mai strâmtă la care vei asorta o pereche de blugi. Pe dedesubt poți opta pentru un tricou, o maletă sau o cămașă.

  1. Geaca bomber

Când zici anii 90, zici cu siguranță zici și geacă bomber. Aceasta a devenit populară datorită posibilității de a fi integrată în outfituri diverse, putând fi purtată pe tot parcursul anului. Așa că o vei putea asorta cu ușurință cu restul articolelor vestimentare pe care alegi să le porți, iar ținuta ta va transmite, fără îndoială mult bun gust. 

  1. Pantalonii Cargo

Un alt articol vestimentar care te duce instant cu gândul la moda anilor 90 sunt pantalonii cargo. Femeile adoptau adeseori acest stil relaxat, confortabil care este redat de buzunarele mari, încăpătoare și croiala lejeră. În prezent, aceștia reprezintă încă o alegere ideală pentru o plimbare, o îeșire în oraș sau la cumpărături. 

În concluzie dacă ești pasionată de stilul vestimentar al anilor 90 să știi că această modă încă nu a apus ci dimpotrivă, a revenit într-un mod specaculos. Ai la dispoziție o varietate de piese de îmbrăcăminte din care poți alege astfel încât să recreezi ținutele acelor vremuri și să rămâi în același timp în pas cu trendurile actuale. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW