Superbet și-a deschis agenția flagship în proiectul de birouri CityGate din Bucureşti

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, prezent în peste 1.000 de agenții din țară, a deschis o nouă locație în cadrul proiectului City Gate din Bucureşti, tranzacție intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, arată un comunicat de presă.

Deschiderea celei mai noi locații Superbet de 264 metri pătrați este a 17-a locaţie deschisă în 2021. Proiectul City Gate este amplasat în partea de nord a Bucureştiului, în Piaţa Presei Libere şi include două turnuri de birouri de clasa A cu 18 etaje, certificate LEED Gold, având chiriași precum: Telekom, Rompetrol, E.ON, Chimcomplex, Bank of China.

O companie cu o vastă rețea de retail la nivel național precum Superbet are nevoie de un spațiu iconic modern care să reflecte pe de o parte soliditatea business-ului, dar și dorința de a le oferi clienților săi un spațiu modern și primitor, care să îmbie totodată la socializare și distracție”, a declarat Maria Badea, Leasing Manager GTC Romania, unul dintre cei mai mari proprietari de birouri din Bucureşti, care are în portofoliu proiectele City Gate din Piaţa Presei Libere, clădirile de birouri Premium Point, Premium Plaza şi Cascade Center din zona CBD (Central Business District).

“Conceptul de agenție Superbet Flagship pune accent pe o nouă experiență oferită clienților, într-un cadru care îmbină plăcerea de a paria și de a socializa cu servicii premium și tehnologii de ultimă generație. Decizia de a contracta locația din City Gate s-a fundamentat pe criterii de selecție specifice unei locații de destinație (poziționare, suprafață, vizibilitate), cu o contribuție semnificativă la succesul acestui proiect care va face tranziția către noua etapa Superbet 2.0.”, a explicat Alma Chiriac, Head of Real Estate Superbet.

Brandul Superbet are milioane de fani în toată țara și cateva sute de mii în București. După anul dificil în care distanțarea socială ne-a ținut departe unii de alții, Superbet a decis să inaugureze un spațiu special pentru ei, în care experiența de pariere să devină de fapt un entertainment total. Vor păși într-un loc unde vor putea paria, urmări întreceri, purta discuții cu cei din jur, va fi un imens living care pune preț pe conexiunea umană în primul rând, a detaliat povestea noii agenții flagship și Cristian Gheorghiță, Group Employee Communications Director Superbet.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW