13.9 C
București
luni, 17 mai

Tăierea cu laser, proces vital pentru o varietate de industrii

Tăierea cu laser s-a dovedit a fi un proces vital pentru o varietate de industrii, dar există încă întreprinderi care nu înțeleg de ce ar trebui utilizate aceste servicii performante de taiere cu laser.

Utilizarea pe scară largă a tehnologiei de tăiere cu laser este uluitoare. De la fabricarea în masă a motoarelor auto, până la proiecte personalizate, unice pentru clienți, tăierea cu laser este în centrul activității într-un fel sau altul.

Există diverse motive pentru care o afacere ar trebui să profite la maxim de tăierea cu laser.

Echipa Laser Processing iti vine acum in ajutorul tau cu gama de servicii profesionale de debitare cu laser pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de rezultatele pozitive dorite.

Fabricarea materialelor nu este un proces nou, dar tăierea cu laser a avut un impact mare doar în ultimul deceniu. Deși instrumentele standard vin într-o varietate de forme, inclusiv ferăstrău și ciocane, din cauza mai multor motive, acestea au devenit învechite, în special în comparație cu alte opțiuni.

În primul rând, instrumentele manuale trebuie menținute, astfel încât să rămână adecvate pentru a face treaba. Aceasta include ascuțirea, adăugarea de uleiuri și multe altele, care aduc costuri semnificative. În al doilea rând, au o marjă mare pentru eroarea umană. Chiar și cel mai experimentat producător poate face o greșeală din când în când. Dacă un material este deteriorat, poate însemna că lucrarea trebuie să fie începută din nou de la zero.

Toate acestea devin și mai evidente atunci când vine vorba de locuri de muncă mai complexe. Un exemplu este gravarea care implică tăierea într-un anumit material (dar fără a parcurge până la capăt) un material specific, lăsând o marcă clară. Tăierea cu laser poate face acest lucru la un standard ridicat, cu unele dintre cele mai eficiente niveluri de precizie.

Debitarea cu laser functioneaza foarte bine cand vreti sa taiati diverse elemente din materiale mai dure.

Puteti sa vedeti pe site-ul SKBS Romania si gama noastra de conveioare, lifturi hidraulice si rampe de egalizare.

Serviciile noastre de debitare cu laser folosesc un laser extrem de puternic care este focalizat pe material si taie cu o putere foarte mare si precizie ridicata.

Acest laser puternic va taia si va evapora materialul avand o precizie mare si utila in multe cazuri.

Pentru a crea o componentă sau o parte cu un tăietor cu laser, tot ce aveți nevoie este un material de tăiat, un cutter cu laser și o schematică care poate fi încărcată în computer. Acest lucru reduce costurile generale chiar și pentru proiectele cu lot mic, în special în comparație cu uneltele și fabricarea tradiționala.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW