Televiziunea online prin internet este noul trend. Descoperă serviciul IPTV România!

Ce este IPTV România și cum te poate ajuta acest nou serviciu să te bucuri de filmele preferate peste tot în lume… Aceasta este întrebarea care stă pe buzele a peste 4000 de oameni deja înregistrați în platformă. 

IPTV România este o tehnologie modernă care îți acordă acces la servicii de televiziune și radio prin intermediul internetului, oriunde în lume. O soluție mult mai flexibilă decât variantele clasice, deoarece IPTV nu presupune achiziționarea și setarea unor dispozitive sau a unor antene de semnal. Cu acest serviciu nu ai nevoie nici de cabluri de conexiune. 

Singurul lucru de care ai nevoie pentru a te bucura de posturile de televiziune și radio este o conexiune de internet. 

Unde este disponibil serviciul IPTV România la momentul actual

Există 20 de hub-uri în întreaga Europă, în America și Rusia, care oferă acces la serviciul de televiziune IPTV în toată lumea. 

Chiar pe blogul IPTV România poți descoperi o mulțime de articole interesante cu privire la detaliile rețelei și la conexiunile care există deja în lume. Pe lângă țările mici, există oameni înscriși care au acces la televiziune online în Anglia, Germania, Italia, Spania, Franța și Austria, dar și alte țări. 

Peste tot în lume, acolo unde ai o conexiune de internet de minim 2Mbps disponibilă și un laptop sau un PC, dar și un telefon, te poți conecta la serviciul IPTV pentru a beneficia de acces la posturi de televiziune românești în format 4K – FHD. 

Cum te poți abona și tu la acest serviciu și care sunt beneficiile

Serviciile au un cost extrem de atractiv, fiind disponibile 4 pachete: pachetul lunar, pachet pe 3 luni, pe 6 luni sau pachetul anual. Pentru a te abona la servicii, trebuie doar să îți cumperi unul din abonamente, pe care le găsești toate în magazinul de pe platforma IPTV România. 

Există și opțiune de test pentru a vedea cum funcționează platforma și care sunt beneficiile. 

Prin intermediul acestui serviciu ai disponibile peste 7000 de canale TV românești. De asemenea, ai peste 2500 de filme și seriale la dispoziția ta, pentru a te uita la ele atunci când dorești. 

Iar cel mai mare beneficiu este fiabilitatea acestui serviciu. Imaginează-ți că de mâine poți să spui adio firelor din casă, poți să-ți iei adio și de la receivere și antene și alte dispozitive care te încurcă și îți ocupă spațiul sau arată ciudat. 

Iar pe lângă asta,  nici măcar nu trebuie să fii acasă pentru a te bucura de serviciul IPTV România. Poți să fii în vacanță și să te uiți la TV direct pe laptop sau pe telefon. 

Pentru toate astea trebuie să plătești doar 12 euro lunar sau 35 de euro pe 3 luni, dacă alegi pachetul trimestrial. Iar dacă vrei o ofertă mai avantajoasă, poți să iei abonamentul cu 65 de euro pe jumătate de an sau 120 euro pe an. Iar dacă aduci și mai mulți prieteni primești bonusuri. 

La fiecare prieten adus în rețea primești o reducere de 2 euro, dacă fiecare prieten achiziționează un abonament de minim 3 luni.

Te poți bucura și tu și cei dragi de cel mai rapid și modern mod de vizionare a filmelor și serialelor preferate. Dar și de acces rapid la posturile TV de acasă, oriunde ai fi plecat în lume.  

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW