9.6 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Tips & Tricks – LOCUINTA PERSONALA

Ai nevoie de un spatiu personal, insa nu stii cum ai putea realiza acest lucru? Ti-ai dori sa ai o locuinta doar a ta, in care sa iti petreci timpul liber, organizandu-l dupa propriile nevoi si viziuni artistice? Odata cu adolescenta, majoritatea persoanelor dezvolta o dorinta acerba pentru independenta, simtindu-se in timp, nevoia unui spatiu doar al lor. Desi multe dintre acestea opteaza, sau sunt fortate de circumstante, sa se mute cu chirie, daca ai posibilitatea, ia in considerare achizitionarea unei case, de care sa te poti bucura fiind a ta.

Aspecte de care sa tii cont

Nu doar mutatul pe cont propriu vine cu seturi de responsabilitati, ci si cumpararea unei locuinte. Fie ca iti doresti un apartament sau o casa la curte, inainte de a face demersurile necesare unei astfel de achizitii, asigura-te ca iti permiti intretinerea sa din punct de vedere financiar. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de o sursa de venit stabila, care sa iti permita un credit bancar destinat acestor investitii.

Pentru tinerii la inceput de drum, psihologii si sociologii recomanda investitia intr-o garsoniera. Ele sunt perfecte pentru cei care doresc sa aiba intimitate intr-un spatiu restrans, permitandu-si totodata si investitia financiara, fara a face sacrificii care sa afecteze calitatea vietii tale pe un termen indelungat. Spre exemplu, poti alege una dintre multiplele garsoniere  noi de vanzare in sectorul 3, beneficiind astfel nu doar de o calitate superioara a constructiei blocului, ci si de o zona linistita.

Cu toate acestea, odata cu inaintarea in varsta si aparitia dorintei de a-ti crea o familie, apare necesitatea unui spatiu mai mare. Pentru ca a nu regreta investitia facuta in garsoniera, o poti inchiria pe aceasta, amortizandu-ti o buna parte din costurile unei locuinte mai mari.

Pe langa acest aspect, este esential ca atunci cand alegi noul imobil, sa ai in vedere si aspecte ce tin de viitorul familiei tale. Ai mereu in vedere siguranta si confortul pe care acesta vi-l poate oferi, optand pentru zone securizate. Informeaza-te si vezi aici ansamblul de blocuri noi, speciale proiectate pentru persoanele active, care sunt dispuse sa investeasca in apartamente construite de specialisti moderni, cu viziuni de viitor. Aceste complexe sunt din ce in ce mai cautate, datorita faptului ca ele favorizeaza crearea unei comunitati benefice pe viitor, asigurand o organizare interna mult mai buna comparativ cu o asociatie de locatari ai unui bloc vechi.

Ai in vedere atunci cand achizitionezi o locuinta, urmatoarele aspecte:

  • Linistea;
  • Curatenia;
  • Vecinii si sistemul administrativ;
  • Parcurile din apropiere;
  • Complexele comerciale – Magazinele / Supermarket-urile / Mall-urile din zona respectiva;
  • Accesul la mijloacele de transport;
  • Distanta pana la locul de munca si gradinita/scoala/liceu.

Un prim avantaj al acestei alegeri, pe langa dotarile utilitare moderne, il reprezinta materialele folosite in construirea blocurilor. Acestea sunt de o calitate superioara, avand o durabilitate mai mare, constructia scheletului fiind proiectata rezistarii la orice solicitare naturala este supusa cladirea.

De ce este important sa ai un loc doar al tau

Este foarte important sa ai un loc doar al tau, pentru a putea in timp, sa te descoperi pe tine, pentru a avea intimitatea pe care ti-o doresti, avand astfel libertatea de a-ti planifica timpul dupa propriile dorinte si interese.

Achizitionand un apartament, iti oferi siguranta ca peste ani de zile, el iti va apartine, eliminand orice posibilitate de a ramane intr-o situatie sociala dificila. Totodata, prin aceasta investitie, iti permiti amenajarea spatiului personal dupa propriile-ti gusturi, avand posibilitatea de a decora dupa propria-ti viziune artistica, facand design-ul interior dupa cum consideri de cuviinta. Nu uita insa ca este foarte important sa nu supraaglomerezi spatiul, lasand astfel impresia unui design echilibrat, care sa iti favorizeze linistea si confortul.

Investeste in tine si in planurile de viitor pe care le ai, bazandu-ti mereu alegerile pe principii si interese bine stabilite.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW