Top 4 avantaje ale plasei de gard împletite

Dacă vrei să construiești un gard în jurul curții, grădinii, ori a unui teren, cu siguranță ai auzit de plasa de gard împletită. Pe lângă ridicarea unui gard, aceasta se mai folosește la diverse aplicații din gospodărie, precum delimitarea unor spații în curte și grădină sau confecționarea de cuști pentru animale. În acest articol, îți prezentăm cele mai importante avantaje ale plasei de gard împletite. 

1. Durabilitate

Datorită materialului din care este realizată, plasa de gard împletită este foarte durabilă, un gard construit din astfel de plasă putând avea o durata de viață de până la 50 de ani. Este, de asemenea, un material puternic, potrivit pentru securizarea spațiilor precum curțile și grădinile locuințelor, terenuri, locuri de joacă etc. Este foarte greu pentru animale și răufăcători să treacă de un gard ridicat cu plasă împletită. Mai mult, este aproape imposibil de tăiat sau vandalizat. 

2. Rezistență

Plasa de gard împletită este rezistentă la condițiile meteo nefavorabile (vânt, vijelii, ploi, furtuni, ninsori, îngheț) și la forțe fizice precum lovirea unei mingi de gard. Coroziunea este singurul proces care poate afecta plasa de gard împletită, însă dacă proprietarul gardului folosește tratamente speciale împotriva coroziunii, acest risc este eliminat în totalitate. 

3. Ușor de instalat

Natura materialului din care este fabricată plasa de gard împletită face ca gardurile realizate din astfel de plasa să fie ușor și rapid de instalat pe aproape orice tip de suprafața. Asta o face potrivită inclusiv în situațiile în care gardul trebuie construit într-un timp foarte scurt.

Gardul din plasă împletită se ridică pe secțiuni. Procesul este relativ simplu, astfel că nu trebuie să fii meșter profesionist pentru a instala un gard de acest fel, iar asta duce la costuri scăzute de manoperă.

4. Versatilitate

Plasa de gard împletită poate fi folosită împreună cu alte măsuri de securitate. Asta o face o alegere valoroasă pentru proprietarii care, pe lângă gard, vor să folosească și alte tehnici de securizare a spațiului împrejmuit.

De exemplu, este simplu de adaptat un gard realizat din sârmă împletită pentru montarea unui sistem de camere de supraveghere CCTV sau de tip bec. Este o opțiune la care multe sedii de firme apelează pentru a-și proteja sediile. În plus, plasa de gard este deseori utilizată la împrejmuirea terenurilor de sport, a spațiilor de desfășurare a evenimentelor și a centrelor educaționale. 

Plasa de gard împletită joacă, așadar, un rol important în protecția și delimitarea unui teren, este durabilă și rezistentă, ușor de instalat, versatilă și are un aspect plăcut. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW