18.5 C
București
sâmbătă, 8 mai

Traderii Binatex vor înțelege

Dragi cititori, acest articol este scris pentru traderii de opțiuni binare cu experiență. Cu toate acestea, și traderii începători vor găsi aici informații utile. Am analizat cele mai frecvente situații pe platformele de tranzacționare care ar trebui evitate de fiecare trader și am decis să vă oferim câteva sfaturi despre cum să depășiți aceste greșeli.

1) Tranzacționați pe perioade mari de timp

Opțiunile turbo, adică tranzacționarea pe 1 minut, ar trebui evitată. Acest tip de tranzacționare poate fi practicată doar de profesioniștii calificați. Începătorii în special și chiar traderii ordinari ar trebui să rămână la tranzacționarea pe perioade lungi. Acest lucru le va oferi mai mult timp pentru a-și schimba decizia și, deasemenea, vor avea timp suficient la dispoziție pentru a asculta cu atenție sfaturi ce țin de semnale și tranzacționare.

2) Folosiți metodele analizei tehnice

Acest lucru vă va ajutasă multiplicați cu ușurință investiția și să nu comiteți greșeli. Internetul în general și site-ul binatex în mod special pun la dispoziția fiecărei persoane o mulțime de materiale/articole, care explică în detalii diferite metode de analiză tehnică.

3) Creați un portofoliu cu strategii

Familiarizați-vă cu volatilitatea pieței și alegeți mai multe strategii de lucru pentru fiecare situație a pieței în mod individual. Este recomandat să stăpâniți mai mult decât o strategie. În cazul încare una dintre acestea va eșua, puteți să o înlocuiți în orice moment cu alta. În plus, nu încercați să vă depășiți performanța și nu încercați să învățați mai mult decât sunteți capabil, 3-4 strategii de lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient.

4) Fiți atenți la tendințe

Nu tranzacționați niciodată împotriva pieței dacă nu aveți o strategie adecvată contra-tendinței. De exemplu, atunci când o tendință crește, tranzacția trebuie încheiată doar în direcția acesteia, până în momentul în care prețul nu se corectează.

5) Țineți cont de regulile de gestionare a banilor

Nu exagerați cu lăcomia și nu riscați mai mult decât 5% din valoarea totală a depozitului într-o singură tranzacție. Suma depozitului poate varia în funcție de posibilitatea și dorința fiecărui trader, însă regulile de gestionare a banilor și a riscurilor sunt același pentru toată lumea. Nici în cazul în care valoarea depozitului dvs. este de 100 sau de 1000 USD, nu trebuie să riscați mai mult decât 5% pentru o tranzacționare. Prin urmare, dacă aveți în cont 100 USD, la deschiderea tranzacției valoarea investiției nu ar trebui să depășească 5 USD, și dacă balanța contului arată 1000 USD, puteți investi în tranzacționare nu mai mult de 50 USD. Gestionarea banilor joacă un rol foarte important dacă doriți să evitați pierderile rapide și vă ajută să vă mențineți în ”joc”, chiar și după o serie de tranzacționări nereușite.

Aceste reguli ar trebui să fie notate în jurnalul dvs. de trader, dacă păstrați unul, dacă nu, atunci iată un alt sfat pentru dvs. – păstrați un jurnal. Recomandările menționate mai sus vă vor ajuta să încheiați tranzacționări profitabile pe Binatexși să câștigați diverse turnee.

Nu uitați, Informația din acest articol cuprinde câteva dintre aspectele tehnice și strategice ale tranzacționării. Pentru o carieră de succes, în primul rând ar trebui să aveți încredere în capacitățile și abilitățile proprii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW