Transformă-ți treningul într-o ținută la modă: Cum accesorizezi?

Dacă ai crescut pe ritmurile răscolitoare ale piesei „Jenny from the block” și încă îți mai aduci aminte cu nostalgie de stilul vestimentar al lui JLo, atunci e cazul să readuci la viață ținuta hip-hop reinterpretată și să îți transformi treningul într-un look fenomenal. Descoperă cum să îl accesorizezi pentru a arăta la fel de stylish și de fresh ca celebra cântăreață, atunci când încă era la începutul carierei sale muzicale.

Alege treningul potrivit

Trening cu crop top, zip-up sau hoodie care acoperă inclusiv abdomenul? Pantaloni cu vipușcă sau fără? Există o mulțime de modele de treninguri pentru femei, fiecare dintre acestea fiind o pânză albă pentru a-ți contura ținuta. Cum, te întrebi? Ei bine, accesorizează, accesorizează, accesorizează! Trebuie doar să îl alegi pe cel în care te simți mai confortabil, atât fizic, cât și la nivel mental. În definitiv, felul în care ne percepem pe noi însene generează acel confort psihic și tot de aici pornește și încrederea în noi care se vede la fiecare pas.

Adaugă „bling”

Dacă ai un accesoriu metalic supradimensionat cu lanț din același material, acum e momentul să îl scoți la iveală. Ai o mulțime de inele în aceeași culoare? Poate că ai inclusiv câteva inele de falangă, care arată foarte cool. Stack them up! Umple-ți degetele până la refuz cu astfel de inele, dar ai grijă ca acestea să nu fie în stil romantic, ci să aibă mai degrabă pattern-uri geometrice. Efectul va fi unul wow, iar look-ul conturat te va face să te simți inabordabil de stilată.

Alege ochelarii de soare 

Tu ești fresh, treningul tău e fresh și la fel trebuie să fie și perechea de ochelari de soare pe care o alegi ca accesoriu. Sleek sau bulky, alegerea este numai a ta, pentru că tu îți cunoști stilul cel mai bine. Dacă ești sporty cu o notă feminină, probabil că cei sleek sunt alegerea potrivită. Dacă, în schimb, îți plac foarte mult accesoriile supradimensionate, atunci cu siguranță vei opta pentru ochelari de soare cât mai mari și mai bulky.

Optează pentru pantofii potriviți

Orice pantofi alegi, asigură-te că aceștia te ajută să ieși în evidență. În funcție de stilul tău, poți alege pantofi sport cu talpa foarte chunky, botine cu toc, sau chiar pantofi decupați la vârf cu toc gros. Probabil că ultimele două sugestii îți par mai ieșite din comun, însă îți garantăm că tot ce trebuie să faci este să încerci această combinație în oglindă și vei vedea cât de puternic poate fi un astfel de look.

Alege căștile care să meargă la ținută

Dacă dacă te numeri printre persoanele cărora le place să asculte muzică în timp ce se deplasează prin oraș, atunci de ce să nu îmbini utilul cu plăcutul? Unde mai pui că atunci când mergi pe ritmul muzicii ai impresia că ești tu însăți într-un videoclip muzical, iar oamenii de pe stradă pot vedea cu ochiul liber încrederea pe care o emani. Alege un headset mai degrabă decât căști in-ear, pentru că astfel îți completezi look-ul nonșalant și carefree. 

Încearcă o beretă

În cazul în care căștile tip headset nu sunt pentru tine (poate porți ochelari), atunci, dacă vremea îți permite, încearcă o beretă pusă ușor într-o parte. Îți promitem că va merge la fix cu tocurile, fie ele groase sau subțiri, dacă ai optat pentru acestea, așa că încearcă să o asortezi cu încălțările. Dacă e prea cald afară pentru beretă, poți să-ți faci, în schimb, un hairstyle sauvage.

Să porți un trening într-o manieră stilată nu înseamnă doar să te limitezi la hip hop fashion. Mix & match! Combină elementele așa cum simți că te reprezintă pe tine, și cu siguranță vei ajunge la un look frapant, care să întoarcă toate privirile. Chiar și cu un simplu trening. Fii la fel de daring ca „Jenny from the block” și afirmă-ți propriul stil cu încredere!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW