luni, 10 august, 2020
29.2 C
București

Tranzactii de 3,5 milioane lei prin Sodexo Pay si Apple Pay

  • Aproximativ 200.000 de plati mobile prin intermediul Sodexo Pay si Apple Pay au fost inregistrate in ultimele doua luni.
  • Tichetele de masa Sodexo au atins o rata de digitalizare de 70%, chiar 80% in unele orase mari precum Timisoara si Sibiu.

In ultimele doua luni, 10% din totalul utilizatorilor de carduri Sodexo au trecut la sistemele de plata mobila, realizand tranzactii in valoare totala de 3,5 milioane de RON.

Utilizatorii pot descarca gratuit aplicatia Sodexo atat pe dispozitivile Android cat si Apple, marcand astfel o premiera pe piata locala a furnizorilor de beneficii extra-salariale unde Sodexo este singurul care ofera ambele solutii mobile de plata

„Sodexo a atins o rata de digitalizare de 70% pentru tichetele sale de masa, totalizand un million de utilizatori care au facut trecerea catre cardul Sodexo. Orase precum Timisoara si Sibiu inregistreaza un nivel de digitalizare si mai mare, de 80%, aratand interesul angajatilor din Romania pentru solutiile digitale. Cu Apple Pay si Sodexo Pay, Sodexo Romania face urmatorul pas in dezvoltarea sistemelor de plata mobile, fiind totodata recunoscuti cu un premiu pentru eforturile noastre”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass Romania.

Utilizatorii Sodexo au acces la o retea de parteneri ce numara 30.000 de locatii, restaurante, cafenele, fast-food-uri, magazine pentru cadouri, librarii, pensiuni, hoteluri si agentii de turism.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Liban: Noi apeluri la manifestații anti-regim, după incidentele violente cu forțele de ordine de sâmbătă

Alegerile parlamentare anticipate sunt singura ieșire din criza profundă ce a lovit Libanul, a afirmat, într-un discurs...

Afganistan: Surprinzătorul acord privind eliberarea a 400 talibani vinovaţi de crime grave deschide calea unor tratative de pace

Negocierile de pace istorice între Kabul și insurgenţii talibani "sunt pe punctul de a începe", a anunțat...

75 de ani de la bombardamentele atomice la Hiroshima și Nagasaki

Acum 75 de ani, "Little Boy"devasta la 6 august Hiroshima. Ucidea 140.000 persoane (80.000 pe loc, restul...