Tratamente moderne şi sigure în clinicile DentoCare

Ca pacient, ești cel mai bine îngrijit atunci când beneficiezi de tratamente moderne şi sigure în clinicile DentoCare. Vei beneficia, de asemenea, de o experiență personală de primă clasă, o atmosferă relaxantă și produse și echipamente de înaltă tehnologie.

Tratamentul endodontic, numit și „tratament de canal”, este tratamentul pulpei dentare. Este o parte importantă a stomatologiei și se ocupă cu tratamentul inflamației acute și cronice a nervilor din canalele radiculare și țesuturile periapicale. Protetica este o ramură a clinicii de stomatologie DentoCare, care se ocupă cu refacerea defectelor din dentiție. Absența chiar și a unui singur dinte în cavitatea bucală duce la tulburări ale sistemului masticator și la modificări ale echilibrului general al organismului. Scopul tratamentului este de a restabili funcția masticatorie și de vorbire, aspectul estetic al dentiției, precum și încrederea în sine a pacientului.

Implant dentar

Acesta este un tip de tratament care nu înlocuiește pur și simplu lipsă unui dinte natural cu unul artificial, ci păstrează sănătatea cavității bucale și a persoanei în ansamblu. Implantul înlocuieşte dintâi care s-au pierdut ca urmare a diferitelor procese inflamatorii – carii, pulpita, parodontita, boala parodontală. Bacteriile sunt baza tuturor bolilor. Prin urmare, pentru a reduce cantitatea de microorganisme din cavitatea bucală, ai nevoie de o bună igienă orală și aceasta este cea mai importantă condiție prealabilă atât pentru mai puține procese inflamatorii, cât și pentru un bun succes în plasarea implantului. Prin urmare, pentru rezultate bune, pacientul trebuie să depună toate eforturile pentru a-şi menține igiena orală.

Ortodonţie

Ortodonția ajută la aranjarea corectă a dinților, îmbunătățește funcția de mestecat și asigură o estetică bună a dinților. Acoperă diagnosticul, prevenirea și tratarea problemelor legate de dinții aranjați necorespunzător, raportul incorect dintre arcadele dentare, maxilare și combinația dintre acestea.

Este bine ca și copiii să beneficieze de tratamente moderne și sigure în clinicile DentoCare, încă de la vârsta de 3 ani, pentru a se familiariza cu cabinetul și pentru a preveni eventualele temeri. Cu cât începe mai devreme profilaxia la medicul ortodont, cu atât sunt mai mari șansele ca un copil să aibă dinți sănătoși și frumoși.

În trecut, tratamentul ortodontic era folosit doar la copii și adolescenți. Astăzi, cu ajutorul actualizării rapide a noilor tehnici, problemele cu alinierea dinților și abaterile în mușcătură la pacienții adulți, sunt corectate din ce în ce mai eficient și cu succes.

Stomatologie estetică

Estetica este o parte importantă a stomatologiei moderne și este responsabilă pentru frumusețea dinților și pentru un zâmbet frumos. Astăzi  există tratamente moderne şi sigure în clinicile DentoCare care utilizează o abundență de agenți de albire, materiale de restaurare, incrustații, ceramică, zirconiu, implanturi. Scopul este unul singur: un zâmbet frumos și individual. Dinții frumoși fac o persoană mai atractivă, cu mai multă încredere în sine și cu o stimă de sine mai mare.

Construcţii din porţelan

Porțelanul este unul dintre cele mai estetice materiale. Recreează cu succes proprietățile țesuturilor dentare. Este folosit pentru a restabili normalul sau pentru a obține un aspect mai estetic al dentiției. Porțelanul îndeplinește pe deplin proprietățile fizice ale dinților. Acest lucru îl face o alegere ideală în tratamentul diferitelor defecte. Poate fi folosit pentru a face diferite structuri.

Coroane

Coroanele dentare se pun pentru a preveni o fractură, un dinte slăbit semnificativ după ruperea unei părți a acestuia sau în prezența unei carii mari. De asemenea, după tratamentul de canal, care slăbește semnificativ dintele și este cel mai adesea combinat cu pierderea multor țesuturi dentare; în obturații foarte mari, când obturația este mai mare decât dintele; la realizarea unui pod (coroanele sunt componentele sale); pentru a îmbunătăți estetica dinților pătați, uzați sau cu formă neregulată; pe implanturi dentare.

Faţete

Faţetele sunt folosite pentru refacerea sau îmbunătățirea aspectului natural al dinților și sunt plăci ceramice fine. Pentru amplasarea lor este necesară îndepărtarea unui strat foarte subţire de smalţ (între 0,5 şi 1 mm) şi acest lucru îi face foarte blânzi cu ţesuturile naturale dentare. Fixarea puternică a fațetelor se realizează printr-o legătură chimică puternică (adeziv), care se formează între restul smalțului și ceramic, după tratarea specială a celor două suprafețe și aplicarea cimentului fotopolimerizabil între ele.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW