luni, 10 august, 2020
29.2 C
București

Trebuie sa efectuezi analize medicale pentru permis auto? Fisamedicala.info iti sta la dispozitie!

Persoanele care vor sa obtina un carnet de conducere cu o noua valabilitate trebuie sa efectueze cateva analize medicale pentru permis auto. La finalul acestor investigatii vor primi o fisa in care se va mentiona daca sunt apte sau nu pentru a conduce un autovehicul.

Daca si tu trebuie sa obtii acest certificat, atunci intra pe Fisamedicala.info si vei afla toate informatiile despre clinica Standard Med. Acest centru autorizat iti va elibera fisa medicala in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor, deoarece toti medicii vor fi prezenti la clinica si vei trece prin rotatie la toate cabinetele medicale. In plus, daca acest interval orar este depasit, vei primi inapoi 50% din pretul platit.

De asemenea, Fisamedicala.info iti ofera o reducere de 20 de Lei, daca efectuezi la clinica Standard Med atat analizele medicale pentru permis auto, cat si cele pentru portarma.

Standard Med este o clinica autorizata pentru efectuarea cu maximum de eficienta a tuturor examinarilor medicale clinice si paraclinice, inclusiv avizarea psihologica, pentru:

– persoanele care doresc sa urmeze cursurile unei scoli de soferi – aviz medical obtinere permis auto cu aviz psihologic;

– persoanele cu permis auto expirat sau care trebuie reinnoit – analize medicale preschimbare permis auto fara aviz psihologic;

– persoanele care au permisul anulat sau suspendat din cauza unor abateri – certificat medical redobandire permis auto cu aviz psihologic.

La finalul consultatiilor, solicitantul va primi fisa medicala pentru permis auto, incheiata de catre medicul coordonator. Asadar, daca apelezi la Fisamedicala.info, va fi necesara doar o singura deplasare pentru a obtine acest certificat.

Ce analize trebuie sa efectuezi ca sa obtii fisa medicala pentru permis auto?

Conducatorii auto sunt impartiti in doua grupe, conform ordinului nr.1162/2010:

1. Conducatori auto ai autovehiculelor din categoriile A, A1, A2, AM, B, B1, BE;

2. Conducatori auto ai autovehiculelor din categoriile C, CE, C1E, D, DE, D1, D1E.

Iata care sunt principalele investigatii medicale pe care va trebui sa le efectuezi pentru a obtine fisa medicala permis auto:

Vedere

Toti solicitantii trebuie sa mearga la un medic oftalmolog pentru a afla daca au o acuitate vizuala suficient de buna pentru a conduce un autovehicul.

Auz

Solicitantii grupei a doua sunt obligati sa obtina avizul unei unitati medicale autorizate, in care sa se mentioneze ca nu au probleme grave in ceea ce priveste auzul.

Boli neurologice

In cazul in care solicitantul sufera de o afectiune neurologica grava, nu va putea primi fisa medicala pentru permis auto. Exceptia de la aceasta regula este data de conducatorii grupei I care au fost diagnosticati cu epilepsie si pot demonstra ca a trecut o anumita perioada de timp de la ultimul episod.

Afectiuni cardiovasculare

Atunci cand te vei programa la analize medicale pe site-ul Fisamedicala.info, va trebui sa faci investigatii prin care se va vedea daca suferi de afectiuni cardiovasculare. Persoanele care se confrunta cu tulburari grave ale ritmului cardiac nu vor putea conduce o masina.

Asadar, daca vrei sa efectuezi analizele medicale pentru permisul auto in regim de urgenta, apeleaza la Fisamedicala.info. Te vei bucura de servicii profesioniste si cel mai avantajos pret! Pentru a face o programare la clinica Standard Med, intra pe www.fisamedicala.info, la sectiunea “Tarife si programari”.

- Publicitate -
Articolul precedentCaricatura zilei
Articolul următorZiua Antreprenorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Liban: Noi apeluri la manifestații anti-regim, după incidentele violente cu forțele de ordine de sâmbătă

Alegerile parlamentare anticipate sunt singura ieșire din criza profundă ce a lovit Libanul, a afirmat, într-un discurs...

Afganistan: Surprinzătorul acord privind eliberarea a 400 talibani vinovaţi de crime grave deschide calea unor tratative de pace

Negocierile de pace istorice între Kabul și insurgenţii talibani "sunt pe punctul de a începe", a anunțat...

75 de ani de la bombardamentele atomice la Hiroshima și Nagasaki

Acum 75 de ani, "Little Boy"devasta la 6 august Hiroshima. Ucidea 140.000 persoane (80.000 pe loc, restul...