Tudorel Toader a anunțat că-și dă demisia

Ministrul Tudorel Toader a anunțat că-și dă demisia. Decizia acestuia vine la o zi dupa ce PSD i-a retas sprijinul politic.

”Voi merge la Guvern și am o altă întrevedere cu doamna prim-ministru. În scrisoarea pe care am redactat-o, voi porni de la voința politică exprimată în cadrul CEx și anume de retragere a sprijinului politic pt sumbsemnatul. Voi porni de la voința exprimată în cele două întrevederi cu Dăncilă, de la faptul că aceasta are rolul decisiv în formarea guvernului, dar și în revocarea unora dintre membrii guvernului. Luând act de aceste circumstanțe, iau în conisiderare că orice autoritate trebuie să aibă asigurată continuitatea activității. Voi rămâne la minister până când în Monitorul Oficial va fi publicat numele noului ministru. Îl voi primi, îi voi preda documentele și-i voi ura succes. Acum merg la prim-ministru și-i voi preda demisia mea. Cel mai probabil o va trimite președintelui Iohannis”, a declarat Tudorel Toader.

,,Am luat act de decizia doamnei prim-ministru de a trimite la Cotroceni solicitarea de revocare din funcţia de ministru, o voinţă pe care, după lege, eşti obligat să o respecţi şi, în fapt, sigur o voi respecta. Am asigurat-o că astăzi voi reflecta şi, până la sfârşitul programului, voi da răspunsul dacă îi trimit în scris, cu nume şi prenume demisia, sau rămânem pe varianta punerii în aplicare a solicitării de revocare”,a  declarat Toader, după a doua întâlnire cu premierul de la anunţarea deciziei PSD privind revocarea sa de la Justiţie.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW