Turcia: Continuă operațiunile de salvare după seismul din Marea Egee. Sunt scoși numeroși supraviețuitori de sub dărâmături

Luni, anunță corespondentul Agenției France Presse, citat de „Le Figaro”, la 65 de ore de la seism, o fetiță în vârstă de 3 ani și o adolescentă de 14 ani au fost scoase încă în viață de sub dărâmăturile unui imobil prăbușit din cauza cutremurului ce a afectat provincia Izmir. Concomitent, sunt scoase de sub dărâmături și trupurile neînsuflețite ale persoanelor rămase fără viață, numărul morților ajungând luni la 83 în zona Izmir, iar cel al răniților la 1.000. Doi morți au fost identificați în insula greacă Samos, afectată de asemenea de seism. Martori oculari spun că bilanțul morților în Turcia ar putea crește, odată cu continuarea căutărilor efectuate de echipele speciale de salvare.

Fetița salvată, Elif Perincek, a fost transportată la spital. S-a aflat că ea este cea de-a 106-a persoană extrasă până acum de sub dărâmături încă în viață. Printre cei salvați s-au aflat de asemenea mama, cele două surori și fratele micuței Elif Perincek, scoși de sub dărâmături încă de sâmbătă seară. Din nefericire, fratele a decedat la scurt timp de la momentul recuperării.

Televiziunea turcă și jurnaliștii aflați în zona afectată de seism informau luni seară că operațiunile – realmente „eroice” – de salvare continuă.

Autoritățile locale au anunțat instalarea în zona Izmir a 1 864 corturi unde sunt adăpostite circa 5.000 persoane ale căror locuințe au fost distruse sau grav avariate de seismul de vineri.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. TU.RCIA. TU-Tisbitul, RCIA-Crai. Craiul Tisbitul. Ce i s-a facut craiului Tisbitul intre anii 1978-2070 cat a stat pe Pamant??? Pai si-a pierdut toata familia si rudele de sange care i-au fost clonati ulterior, i-au fost ucisi cei doi frati, Sfintii Prooroci Enoh si Elisei in anul 2004, i s-a falsificat numele pe acte de catre autoritatile romane, e privat de somn si-i se provoaca dureri la CREIER din august 2015 pana-n prezent, care l-a imbolnavit de inima s.a.m.d. Din aceste cauze EU cu mana mea am creat Turcia pe placi tectonice in miscare. Placile tectonice originale ale planetei Pamant sunt la mine-n Casa Raiului. Sunt 11 placi tectonice situate in dormitor si bucatarie. Practic, din Casa Raiului controlez totul in Cosmos si pe Terra.
    C.RAI.O.VA. C-Casa, RAI, O-Ordine, VA-Via. Ordinea de la Via Casei Raiului (definitie cereasca).
    HUSTON 6/11 CHRIST 6/11, HUS-House, T-Tishbite, ON-Above. The house (House of Heaven) of Christ and Tishbite from above (heavenly definition). Am dat cele doua definitii ceresti ca exemplu, deoarece prin acestea si prin altele se autentifica Creationismul din Casa Raiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW