Tutorial pentru alegerea fotografului de nunta

Un fotograf nunta Timisoara este esential atunci cand alegi sa faci nunta aici. Pentru a pastra o urma cu aceasta magnifica zi ai nevoie de cele mai frumoase poze care sa iti corespunda. Nu stii insa ce trebuie sa faci pentru a alege fotograful de nunta? Vei afla in cele ce urmeaza.

Defineste bugetul tau

Atunci cand stabilesti un buget global, cel mai bine ar fi sa tii cont de preturile reale ale unui fotograf nunta si filmari nunti sau filmari botezuri Timisoara.

Nu ar trebui sa fii prea zgarcit sau restrictiv cu bugetul acordat nuntii, deoarece sunt cele mai frumoase si mai palpabile amintiri si singurele care raman cu adevarat dupa nunta.  

Vestea cea buna este ca sunt fotografi de nunta pentru orice tip de buget. Da, dar… nu este cazul sa faci economii. Trebuie sa privesti pozele de nunta ca si o investitie. Nunta dureaza doar o zi, dar sunt amintiri pentru o viata. Pozele de la nunta vor trai pe peretii casei tale sau in cel mai magnific album si le vei primi de cate ori vei simti nostalgie cu privire la ziua nuntii tale. 

Defineste stilul tau

Trebuie sa se mai determine care este stilul pozelor pe care le doresti. Este o etapa foarte importanta inainte de a putea alege fotograful de nunta. Daca inca nu ai nicio idee cu ce ai vrea, poti incepe sa cauti idei pe Facebook, Instagram sau Pinterest. Fa un folder sau un album cu ceea ce iti place si mai apoi, raspunde la intrebarile urmatoare:

Sunt foarte artistice?

Sunt mai intunecate? Moody?

Luminoase?

Colorate?

In alb si negru? 

Degajeaza foarte multe emotii?

Sunt perfecte cu pozitii alese sau mai spontane?

Un bun fotograf de nunta este cel care se va amesteca in mod natural printre invitati, da dovada de empatie, de disponibilitate si iubeste contactul uman. Traieste evenimentul din interior si si va surprinde cele mai naturale si mai autentice imagini. 

Contacteaza fotograful ales

Dupa ce ai determinat stilul pozelor pe care le doresti, poti contacta un fotograf. Pentru a fi sigur ca va fi disponibil pentru ziua nuntii tale, trebuie sa il contactezi din timp, cat mai repede cu putinta.

Dupa primele telefoane date sau primele mail-uri schimbate, puteti stabili o intalnire. Vei afla astfel mai multe despre felul in care acesta lucreaza, diferitele optiuni pe care le propune, particularitatile sale si mai ales, personalitatea sa. 

Verifica daca este serios

Daca nu vrei sa ai surprize neplacute, nu semna un contract, fara sa faci cercetari inainte. 

Cu un fotograf nunta sau un fotograf botez Timisoara te vei bucura de cele mai frumoase poze, material profesionist, profesionalism, fiind cel care iti va permite sa iti amintesti cu emotie de toate momentele de emotie din cea mai frumoasa zi din viata ta. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW