Beneficiile pe care ți le oferă masajul corporal

În plus față de relaxarea mușchilor corpului masajul este ideal pentru bunăstarea emoțională.  

Masajele corporale sunt recomandate celor care au avut o zi dificilă și obositoare, atât la locul de muncă, cât și acasă. Tot ce trebuie să faci pentru a te asigura că te bucuri de cele mai bune servicii este să alegi pachetele de masaj corporal potrivite.

1. Relaxează mușchii

 De multe ori stresul și postura slabă provoacă dureri musculare. De aceea, masajele corporale sunt ideale pentru ameliorarea tensiunii mușchilor, deoarece stimulează fluxul de sânge și oxigen în tot corpul.

 2. Ameliorează durerea

Masajul ajută la ameliorarea durerilor cronice de spate. Tehnicile de masaj au fost, de asemenea, legate de o scădere a rigidității, îmbunătățind în același timp mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită.

3. Îmbunătățiți aspectul pielii

Ele sunt perfecte pentru îmbunătățirea frumuseții pielii, deoarece prin stimularea circulației sângelui prin corp, pielea devine mai fermă, mai moale și mai atractivă.

4. Masajul ajută în tratamentul cancerului.

Tehnicile aplicate în masaj sunt utile pentru persoanele care se află în tratament pentru boli grave, ar fi cancerul, deoarece numeroase studii au arătat că acestea ameliorează oboseala, durerea, anxietatea, depresia și greața.

5. Reduce stresul

Dacă ceea ce aveți nevoie este să eliminați stresul, nu este nimic mai bun decât o sesiune de masaj bună; acestea „eliberează” punctele de presiune ale întregului corp, determinând toate simțurile să se relaxeze. O vizită la https://www.idaspa.ro/ este cea mai bună alegere.

 6. Masajul ajută la combaterea depresiei

Masajele reduc nivelul unui hormon numit cortizol, care este eliberat ca răspuns la stres și, prin urmare, ridică băuturile spirtoase și scade tensiunea arterială. Pe de altă parte, ele ajută la stimularea serotoninei și dopaminei, doi neurotransmițători legați de depresie.

7. Îmbunătățește sistemul limfatic

Crește fluxul de lichid limfatic îmbunătățind sistemul glanglionic, responsabil pentru eliminarea toxinelor și a altor contaminanți din corpul nostru.

 8. Favorizează circulația

Un masaj relaxant îmbunătățește circulația sângelui în tot corpul și produce o creștere a aprovizionării cu oxigen în țesuturi și organe, ceea ce aduce beneficii sănătății generale.

9. Reduceți migrenele

Terapiile cu masaj sunt foarte eficiente pentru migrene de două ori: își scad cantitatea și își atenuează disconfortul.

10. Îmbunătățește atenția

Un studiu a arătat că persoanele care primesc masaj regulat înregistrează o creștere a vitezei și preciziei pentru a efectua calcule matematice. Masajul este o tehnică de creştere a circulaţiei sângelui şi energiei în corpul nostru fizic, calmând mintea şi relaxând corpul.

Ce este chiromasajul?

Chiromasajul este masajul care se efectuează, singur și exclusiv cu mâinile, fără a fi nevoie de nici o completare. Masajul este o tehnică de creştere a circulaţiei sângelui şi energiei sau Ki în corpul nostru fizic, calmând mintea şi relaxând corpul.

Masajul stimulează şi activează sistemul autoimun. Ajută la deblocarea liniilor și articulațiilor energetice, îmbunătățind drenajul fluidelor și optimizând funcția organelor; dând un efect de echilibrare, relaxare sau tonifiere, produs de contactul terapeutic al profesionistului.

Masajul este prima reacție intuitivă și spontană de ameliorare a durerii având în vedere una dintre cele mai vechi terapii ale umanității, deoarece există scrieri din Egiptul antic, Grecia, China și Imperiul Roman, care certifică practica numită chiromasaj.

Efectele masajului cresc calitatea fizică și tonifică mușchii, pe de altă parte combat stresul. Ameliorează durerile musculare, entorsele, durerile de spate, crampele, lumbagos, artrita, osteoartrita, constipația, durerile menstruale, insomnia, oboseala, depresia și elimină tensiunile, printre alte afecțiuni.

Vrei sa facu un cadou inedit unei persoane dragi? Cumpara un Voucher SPA de la IDA SPA si iti garantam ca nu vei da gres niciodata cu acest cadou!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW