-6 C
București
duminică, 17 ianuarie

Un eminent fizician iranian în domeniul nuclear a fost asasinat

Mohsen Fakhri Zadeh, eminent fizician iranian, șeful programului nuclear al Ministerului iranian al Apărării, a fost asasinat vineri de persoane înarmate în apropiere de Teheran. El a fost atacat, potrivit Ministerului iranian al Apărării, de “teroriști înarmați” în localitatea Absard, la circa 60 km de capitală. Martori oculari au declarat că o puternică explozie s-a produs în momentul în care vehiculul în care se afla Mohsen Fakhri Zadeh circula pe o stradă a localitățîi amintite. Au urmat apoi  împușcături în urma cărora mai multe persoane au fost ucise. Eminentul fizician a fost grav rănit, nemaiputând fi salvat la spitalul unde a fost urgent transportat.

Președintele Rohani acuză Israelul

Într-o declarație la televiziunea publică, președintele iranian Hassan Rohani a acuzat sâmbătă Israelul de asasinarea omului de știință iranian, bănuit în Occident a fi fost șeful cercetărilor destinate dotării Iranului cu arma atomică. Asasinarea lui Mohsen Fakhri Zadeh, a spus Rohani, “nu va provoca o încetinire a progreselor noastre”. Președintele iranian, relatează Reuters, a cerut și ONU să condamne asasinarea eminentului om de știință iranian, ea putând provoca o confruntare între Teheran și adversarii săi în aceste ultime săptămâni ale președinției lui Donald Trump.

Liderul suprem iranian, Ayatollahul Ali Khamenei, a promis represalii în urma asasinării lui Mohsen Fakhri Zadeh, iar autoritățile iraniene îi vor urmări și pedepsi pe cei care au comis această crimă, precum și pe cei care au comandat-o, făcând referire expresă la Israel. 

- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

  1. TEHRAN 6/18 CHRIST 6, ELIJAH 6, JESUS Christ 18; Tehran 6/12 Elijah 6/12; TEH.RAN. TEH-Tishbite, RAN-Romania. Christ and Tishbite from Romania (heavenly definition). I am born and rised in Romania, that’s way the heavenly definition sounds like that.

  2. IRAN 4/10 ELIA 4/10; Iran 7/4 HRISTOS 7, ILIE 4; IRA.N. IRA-Rai, N-Negru. Raiul negru (mistic). Tavanele negre din dormitor si bucatarie, usa neagra, blatul ferestrei negru, masa neagra, patura si pernele decorative negre si paltonul cu palaria mea negre, toate situate in Casa Raiului in care stau, care e in patrimoniul B.O.R. si al UNESCO.
    CAR.ACA.TITA. 10 GESU CRISTO 10, ELIA 10, CAR, ACA-Casa, TITA-Tisbita. Carul-Casa al Lui Gesu Cristo si Elia Tisbita. Carul-Casa = Casa Raiului. Organism viu. Tentaculele = forta gravitationala a gaurii negre din Cosmos.
    Daca maine vine un nebun sau mai multi nebuni si o darama cu buldozerele, poimaine planeta Pamant va fi distrusa de asteroizi sau va ingheta toata.

  3. Atata timp cat oamenii/oameni nu cad la pace , pace nu va fi ! Xerxes fuse , dar nu mai e … demult ! Acu’ , mult mai multi xerxesi se arata !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW