Un septembrie perfect, cu o oferta imbatabila de calculatoare si alte dispozitive IT

Calculator-Ieftin.ro continua sa isi surprinda in mod placut clientii, oferindu-le o noua oferta generoasa de produse, diversificata si accesibila din punct de vedere al pretului si al modului de achizitionare sau de inchiriere. Procesele de achizitionare si de inchiriere sunt fundamentate de o politica transparenta, gandita in avantajul clientilor – persoane fizice si persoane juridice.

Vanzare: Oferta generoasa de produse IT

In magazinul Calculator-Ieftin, oferta include de la calculatoare second hand, la conectica (adaptoare si cabluri). Second hand sau sistemele refurbished, produsele expuse la vanzare sunt caracterizate de o calitate superioara. Indiferent de statutul acestora, SH sau refurbished, sunt testate si curatate, in ideea in care la momentul utilizarii sa ofere o experienta similara unui produs nou.

Gama de calculatoare si laptopuri refurbished provine de la branduri cunoscute pentru eficienta si calitate superioara si beneficiaza de garantie extinsa – 12 luni produsele SH, respectiv 36 de luni produsele refurbished. In ceea ce priveste firmele producatoare, poate fi vorba despre HP, Dell, Acer, Lenovo, Fujitsu, Asus, Gateway. Foarte important, clientii care decid sa achizitioneze laptopuri sau calculatoare refurbished pot sa beneficieze de instalarea unui sistem de operare Windows – acesta are licenta Microsoft Refurbished.

Oferta magazinului Calculator-Ieftin nu se limiteaza insa la calculatoare si laptopuri, incluzand, de asemenea:

  • monitoare LCD sau LED, a caror diagonala este cuprinsa intre 17 pana la 24 inch. Acestea dispun de intrari video VGA, DVI, S-Video sau HDMI. Persoanele care urmaresc achizitionarea unui monitor optim pentru grafica, vor gasi astfel de produse cu panel TN, IPS sau PVA;
  • copiatoare laser – monocrom si color, A3 si A4, de la branduri de succes;
  • plottere – color, inkjet, format A0, de o calitate superioara;
  • imprimante – color si monocrom, format A3, laser, matriciale, fixe sau portabile;
  • servere si retelistica – categoria include accesorii diverse – de la cabluri si adaptoare wireless, la placi de retea si acces-point-uri, pana la routere si switchuri;
  • sisteme POS – potrivite pentru business-uri de orice dimensiune, astfel de sisteme complete din oferta magazinului online, includ: monitoare touchscreen, imprimante termice si de etichete, cititoare de coduri de bare si sisteme POS all-in-one;
  • componente si accesorii, o categorie care include produse originale, precum procesoare, baterii pentru laptopuri, hard disk-uri, carcase si multe altele – toate acestea sunt produse de branduri de top;
  • videoproiectoare – dispozitive digitale LCD, pe care magazinul le livreaza cu cablurile de alimentare si VGA;
  • incarcatoare de 12V, 15V, 16V, 18V, 19V, 20V, potrivite pentru diferite dispozitive IT;

Inchirieri sisteme IT: optiune eficienta, potrivit de abordat de catre firme de orice natura

Dincolo de produsele comercializate, Calculator-Ieftin se adreseaza IMM-urilor cu o oferta interesanta de echipamente IT de inchiriat. Abordand o astfel de solutie, firmele evita sa investeasca sume mari de bani in sisteme costisitoare si, bineinteles, evita costuri neprevazute.

Consumabilele si serviciile de consultanta, service si asistenta sunt oferite gratuit de catre specialisti IT. Mai mult de atat, costurile abonamentelor sunt accesibile si, foarte important, se ofera echipament gratuit in cazul in care echipamentul cu defectiuni este necesar sa ramana in service pentru mai mult de 48 de ore.

Cu asa o suita de avantaje, nu este dificil sa se concluzioneze de ce Calculator-Ieftin.ro se afla in topul companiilor de profil!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW