2 C
București
duminică, 29 noiembrie

Un ultim îndemn al președintelui înainte de alegeri: „Mergeți, dragi români, și votați pentru o justiție dreaptă în România!”

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un ultim apel către români înainte de alegerile europarlamentare şi referendumul ce vor avea loc pe 26 mai. 

Şeful statului a îndemnat românii să vină să voteze pentru referendum pentru a avea o justiţie dreaptă, o bună guvernare în România şi o România Europeană.

„Dragi români,

Acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toți românii.

Mergeți, dragi români, și votați la referendum! Votați pentru o justiție dreaptă în România, votați pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României și în interesul românilor. Mergeți, dragi români, și votați la referendum pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură, pentru România noastră, a tuturor!”, a transmis preşedintele, într-un mesaj înregistrat, postat de Administraţia Prezidenţială, a transmis Administrația Prezidețială.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW