duminică, 23 februarie, 2020
5.5 C
București

UNCJR “demontează” asumarea răspunderii Guvernului în ceea ce privește abrogarea OUG 51

Federația Operatorilor Români de Transport – F.O.R.T. a intrat “pe surse” în posesia poziției oficiale a UNCJR (Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România) în ceea ce privește abrogarea OUG 51.

Documentul atașat prezintă clar și concis ADEVĂRUL nespus despre efectele abrogării acestei ordonanțe, demonstrând că doamna Turcan a fost mințită și dezinformată alături de întreaga opinie publică, fără nicio reținere, fapt ce pune Guvernul într-o mare dificultate.

Nici până în momentul de față nu se cunoaște forma Legii de abrogare a prevederilor OUG 51, pe pagina Guvernului existând doar o referire la proiect.

În acest context, lipsit de transparență, corectă, informare și dialog, F.O.R.T. face un ultim apel către Guvern să se așeze la masa dezbaterilor și să lase Parlamentul să adopte prin legea OUG 51 modificată și completată și în Senat, dar și în Camera Deputaților, cu amendamente ce permit bugetarea și asigurarea fondurilor necesare transportului elevilor.

Insistența de care Guvernul dă dovadă pe acest subiect, contrar tuturor argumentelor, nu demonstrează altceva decât încercarea de a arunca din nou transportul județean în brațele politicienilor locali într-un an cu dublă miză electorală.

Singura necunoscută este legată de cei ce pun Guvernul într-o astfel de postură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Extindere geografică a focarelor de contaminare cu coronavirus

Agențiile internaționale de presă transmit tot mai multe informații ce confirmă o creștere a numărului cazurilor de contaminare și decese...

Angela Merkel: “Deosebirile de poziții, încă prea mari pentru a se ajunge la un acord privind bugetul plurianual al UE”

Vineri seară, șefii de stat și de guvern ai țărilor membre ale UE, reuniți la Bruxelles pentru a ajunge...

IMGB a devenit istorie

Doosan a decis prin Consiliului de Administrație suspendarea producției IMGB; Aproximativ 400 de persoane vor rămâne fără...

Primaria Bucuresti a modernizat si dotat 23 de biblioteci

Primaria Bucuresti a demarat, incepand cu anul 2017, un amplu proces de revitalizare a celor 30 de...

TRENDING