3.1 C
București
miercuri, 20 ianuarie

UNCJR “demontează” asumarea răspunderii Guvernului în ceea ce privește abrogarea OUG 51

Federația Operatorilor Români de Transport – F.O.R.T. a intrat “pe surse” în posesia poziției oficiale a UNCJR (Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România) în ceea ce privește abrogarea OUG 51.

Documentul atașat prezintă clar și concis ADEVĂRUL nespus despre efectele abrogării acestei ordonanțe, demonstrând că doamna Turcan a fost mințită și dezinformată alături de întreaga opinie publică, fără nicio reținere, fapt ce pune Guvernul într-o mare dificultate.

Nici până în momentul de față nu se cunoaște forma Legii de abrogare a prevederilor OUG 51, pe pagina Guvernului existând doar o referire la proiect.

În acest context, lipsit de transparență, corectă, informare și dialog, F.O.R.T. face un ultim apel către Guvern să se așeze la masa dezbaterilor și să lase Parlamentul să adopte prin legea OUG 51 modificată și completată și în Senat, dar și în Camera Deputaților, cu amendamente ce permit bugetarea și asigurarea fondurilor necesare transportului elevilor.

Insistența de care Guvernul dă dovadă pe acest subiect, contrar tuturor argumentelor, nu demonstrează altceva decât încercarea de a arunca din nou transportul județean în brațele politicienilor locali într-un an cu dublă miză electorală.

Singura necunoscută este legată de cei ce pun Guvernul într-o astfel de postură.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW