UNIQA este asigurătorul oficial al Electric Castle 2021

UNIQA se bucură să fie și anul acesta asigurătorul oficial al festivalului Electric Castle, acoperind riscurile asociate organizatorului evenimentului în baza unei polițe de răspundere civilă.

Carmen Mirdan

“Dorim să rămânem un asigurător relevant în piață din România, fie că discutăm de persoane, vehicule, bunuri sau activitatea companiilor și să fim alături de clienții noștri în toate aspectele vieții, asigurând protecție într-o diversitate de contexte sociale. Astfel, ne bucurăm să  continuăm parteneriatul cu Electric Castle și să fim din nou asigurătorul oficial al acestui eveniment de tradiție, foarte îndrăgit. Crearea de programe de asigurare care acoperă un spectru larg de riscuri și asigura o viață mai bună împreună, face parte din strategia UNIQA, iar comunitatea și soluțiile de asigurare calibrate pe nevoia acesteia sunt valorile esențiale după care ne ghidăm”, a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business.

Ediția din 2021 a festivalului Electric Castle continuă până pe 15 august în mai multe locații din Cluj-Napoca, oferind participanților bucuria reîntâlnirii în cadrul unor evenimente muzicale de acest gen în condiții de siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare.

Cu o istorie de peste 10 ani în piață asigurărilor din România și beneficiind de peste 200 de ani de experiență că parte dintr-un Grup internațional cu o prezența tot mai puternică la nivel european, UNIQA continuă să aducă valoare în viață clienților, prin produse și servicii relevante, adaptate stilului de viață sau nevoilor de protecție a afacerilor.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW