20.4 C
București
joi, 13 mai

Universitatea București – 7.600 de locuri la buget

Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu, licenţă şi master, la admiterea din acest an, un număr de peste 7.600 de locuri la buget.

Pentru programele de licenţă şi master, concursul de admitere la facultăţile Universităţii din Bucureşti se desfăşoară în perioada 8-30 iulie 2019, iar data limită de afişare a rezultatelor este 30 iulie 2019. În schimb, pentru programele de doctorat, perioada este cuprinsă între 2 şi 20 septembrie 2019.

Este important de precizat faptul că fiecare facultate are propriul calendar, cuprins în perioada mai sus-menţionată. Datele pot fi consultate de toţi cei interesaţi pe website-urile facultăţilor.

Pentru studiile universitare de licenţă, Universitatea din Bucureşti propune un număr de 4.350 de locuri bugetate, în timp ce pentru candidaţii la studii universitare de master, Universitatea din Bucureşti propune un număr de 2.950 de locuri bugetate.

Pentru cei care doresc să candideze la una dintre şcolile doctorale, Universitatea din Bucureşti propune un număr de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursă.

Cazare gratuită pentru candidați

Pentru a veni în sprijinul candidaţilor, Universitatea din Bucureşti oferă cazare gratuită în căminul „Leu C”, în limita locurilor disponibile, pentru 3 nopţi. Cazarea va fi posibilă în baza prezentării, la administraţia căminului, a legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate.

În plus, candidaţii la admiterea 2019 la Universitatea din Bucureşti, beneficiază şi de acces gratuit în spaţiul Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză”. De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 8-30 iulie 2019, zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00. Accesul se face pe baza legitimaţiei de participant la concursul de admitere la Universitatea din Bucureşti.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW