7.6 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Uriașă manifestație la Londra împotriva restricțiilor instituite contra coronavirusului

Manifestanți și polițiști au fost răniți în confruntările de sâmbătă, în centrul Londrei, în cursul demonstrațiilor împotriva restricțiilor impuse contra pandemiei de Covid-19.

Trafalgar Square a fost sâmbătă, din nou, teatrul unei uriașe manifestații împotriva măsurilor de combatere a extinderii pandemiei, însoţită de incidente grave cu forțele de ordine. Potrivit BBC, la manifestație au participat câteva mii de persoane. Trei manifestanți și un polițist au fost grav răniți, impunând intervenția personalului medical. Incidentele au izbucnit în momentul în care poliția a ordonat manifestanților să se disperseze, să respecte regulile de distanțare fizică. Manifestanții nu s-au conformat și forțele de ordine au intervenit, constatând că persoanele participante la demonstrație erau expuse infectării cu coronavirus. Manifestanții au răspuns cu sticle, cu apă și scandând lozinci împotriva restricțiilor impuse de pandemie. Poliția a făcut uz de bastoane, gaze lacrimogene și a operat arestări.

De reamintit că, în ultimele zile, Londra a fost inclusă pe “lista națională a zonelor sub supraveghere”, autoritățile sanitare fiind îngrijorate de creșterea constantă a numărului contaminaţilor cu Covid-19. Sadiq Khan, primarul Londrei, a avertizat că Londra a devenit în acest moment “un punct de basculare foarte îngrijorător”. Consilierul științific al guvernului britanic, Patrick Vallance, a declarat că este posibil ca unele vaccinuri să fie disponibile până la finele anului acesta sau la începutul anului viitor, fără însă a da garanții în acest sens.


- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

  1. Incet dar sigur se dovedeste, ca de fapt “pandemia”-i o mare jigodeala / acum . Nu, ca nu ar putea sa fie ; este un experiment hidos ! Dar, “preainteleptii” ce fac , se fac ca ca ?! Javre-s atat experimentosii cat si “preainteleptii” , imputiti sunt si unii si altii . Dar, asta este cand vremea lumii se duce , cu d’alde Xerxes, Machidon, Napoolion ori micimanul de pe urma/ah .

  2. BATE-I CU JANDARMII CA LA PARIS, CA LA BUCURESTI, LA MINSK, LA BERLIN, LA MADRID FA BORIS JOHNSON, CA ASA E LA MODA IN DIKTATURA MASTILOR, SA-I BATETI PE CETATENI PANA SE LASA PACUBASI SA MAI PROTESTEZE PENTRU DREPTATE SI ADEVAR !

    • PROPUNE< CA BIELARUSUL SA INTRE IN U E FIINDCA LA MINSK MILITIA BATE OAMENII LA FEL DE TARE CA JANDARMII LA PARIS, LA MADRID, LA BERLIN SI LA BUCURESTI , CA ASA E IN DEMOCRATIE, SE BAT MANIFESTANTII MAI TARE CA IN DICTATURA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW