9.1 C
București

Victor Ponta ar vrea alianțe cu PSD în alegerile locale

Președintele Pro România, Victor Ponta a lăsat deschisă posibilitatea susținerii unor candidați în alegerile locale din vară. Fostul premier a subliniat că formațiunea sa va merge cu candidați proprii, dar pentru anumite excepții ar putea să formeze “alianțe de stânga”, conform b1.ro.

“O să avem în 90% din cazuri candidații Pro România. Nu exclud și nu exclud în mod foarte conștient având în minte câteva cazuri pe care e prematur să vi le spun în care s-ar putea să facem o alianță și să susținem împreună. Dar acestea ar fi niște excepții, sunt unele cazuri speciale. O alianță pe care putem să o considerăm o excepție în anumite situații. Nu o să luăm o decizie privind excepțiile, am luat deciziile privind regula. Referitoare la excepțiile punctuale, înainte de 8 februarie, pe 8 februarie avem convenția noastră anuală, ne lansăm manifestul și practic și niște decizii de politică, strict de modul de acțiuni. Regula absolută va fi că avem candidații noștri, în anumite cazuri putem face o alianță de stânga pentru susținerea unui candidat”, a afirmat Victor Ponta într-o conferință de presă.

Victor Ponta nu a confirmat dacă o astfel de excepție este posibilă și pentru Primăria București, subliind doar că acestea vor fi strict excepții ce se vor decide.

“Este posibilă în anumite cazuri strict ca excepție să facem o alianță de stângă strict pentru susținerea unui candidat. Acum 6 luni eu i-am propus doamnei Dăncilă și domnului Tăriceanu să avem un candidat comun la prezidențiale. Nu s-a putut că nu a dus-o mintea pe doamna Dăncilă”, a concluzionat Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Profit și afaceri în creștere pentru service-urile auto

In perioada 2013- 2018 cifra de afaceri inregistrata de unitatile reparatoare auto (cod CAEN 4520) a inregistrat...

Cum își croiește viitorul politic Vladimir Putin: în primul rând, un guvern nou axat pe relansarea economică

Corespondenții presei străine la Moscova au urmărit cu mare interes ce a vizat de fapt Vladimir Putin prin schimbarea...

Brexit: Parlamentul britanic a aprobat definitiv acordul cu Bruxellesul privind plecarea din UE la 31 ianuarie

Potrivit corespondenților francezi la Londra, citați de "Les Echos" și RFI, parlamentul britanic a...

Eisberg a înregistrat în 2019 creșteri de două cifre

Eisberg, principalul furnizor de salate convenience de pe piața românească, a înregistrat și în 2019 o creștere de două...

TRENDING