duminică, 5 aprilie, 2020
15.9 C
București

Victor Ponta ar vrea alianțe cu PSD în alegerile locale

Președintele Pro România, Victor Ponta a lăsat deschisă posibilitatea susținerii unor candidați în alegerile locale din vară. Fostul premier a subliniat că formațiunea sa va merge cu candidați proprii, dar pentru anumite excepții ar putea să formeze “alianțe de stânga”, conform b1.ro.

“O să avem în 90% din cazuri candidații Pro România. Nu exclud și nu exclud în mod foarte conștient având în minte câteva cazuri pe care e prematur să vi le spun în care s-ar putea să facem o alianță și să susținem împreună. Dar acestea ar fi niște excepții, sunt unele cazuri speciale. O alianță pe care putem să o considerăm o excepție în anumite situații. Nu o să luăm o decizie privind excepțiile, am luat deciziile privind regula. Referitoare la excepțiile punctuale, înainte de 8 februarie, pe 8 februarie avem convenția noastră anuală, ne lansăm manifestul și practic și niște decizii de politică, strict de modul de acțiuni. Regula absolută va fi că avem candidații noștri, în anumite cazuri putem face o alianță de stânga pentru susținerea unui candidat”, a afirmat Victor Ponta într-o conferință de presă.

Victor Ponta nu a confirmat dacă o astfel de excepție este posibilă și pentru Primăria București, subliind doar că acestea vor fi strict excepții ce se vor decide.

“Este posibilă în anumite cazuri strict ca excepție să facem o alianță de stângă strict pentru susținerea unui candidat. Acum 6 luni eu i-am propus doamnei Dăncilă și domnului Tăriceanu să avem un candidat comun la prezidențiale. Nu s-a putut că nu a dus-o mintea pe doamna Dăncilă”, a concluzionat Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Marcel Vela, control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat

Ministrul de interne, Marcel Vela a efectuat un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei...

Bun venit în secolul XXI

Cel de al Treilea Război Mondial, economic și social, provocat de epidemia cu Covid 19 este considerat...

Donald Trump avertizează: “Americanii vor trăi în zilele următoare o perioadă oribilă”

Epidemia de coronavirus se propagă într-un ritm fulgerător în Statele Unite. Peste 300.000 de americani sunt deja...

Coronavirus: Record de morți în Regatul Unit. Un bilanț îngrijorător în rândul tinerilor și al copiilor

Un nou record, de 708 morți, a fost înregistrat într-o singură zi în Regatul Unit. În total,...

TRENDING