miercuri, 26 februarie, 2020
3.9 C
București

Victor Ponta: “Din cauza incompetenţei Guvernelor Dragnea pierdem în 2018 deja 800 milioane de euro”

Victor Ponta a intervenit de partea Corinei Creţu în scandalul cu Guvernul României! Fostul premier a arătat că din cauza incompetenţei executivului România a pierdut 800 de milioane de euro, în timp ce comisarul european are meritul de a fi adus în ţară un surplus de peste 5 miliarde de euro din fonduri structurale nerambursabile.

“DATORITA activitatii directe a Corinei Cretu si echipei sale de la Bruxelles am reusit in perioada 2014-2016 sa aducem in Romania un surplus de peste 5 miliarde de euro fonduri structurale nerambursabile !

DIN CAUZA incompetentei Guvernului Dragnea – Dancila pierdem in 2018 deja 800 milioane de euro – si urmeaza cateva miliarde in 2019!

Este dreptul dvs sa decideti de partea cui sunteti in aceasta noua disputa!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Corina Creţu, care este şi membru PSD, a lansat un avertisment către Guvern ţinând să precizeze public că nu va mai accepta insulte din partea lor privind activitatea pe care o desfăşoară la Bruxelles.

“Chiar vreau să vă anunț public că nu mai accept insultele din partea Guvernului României față de munca pe care o fac”, a spus, vizibil iritată, Corina Crețu.

Viab1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Michel Barnier, împuternicit să negocieze din partea UE viitoarele relații comerciale cu Londra. Se anunță tratative furtunoase

Reprezentanții statelor membre ale Uniunii Europene s-au reunit la începutul acestei săptămâni spre a aproba mandatul negociatorului lor, Michel Barnier,...

Calendar

Astăzi La Unteatru, Bucureşti, de la 19.00, The Sunset Limited. Distribuție: Şerban Pavlu, Richard...

Caravana Gaudeamus Radio România debutează la Craiova

Cea de-a nouăsprezecea ediție craioveană a Caravanei Gaudeamus Radio România debutează miercuri, 26 februarie, în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”,...

TRENDING