luni, 10 august, 2020
29.2 C
București

Victor Ponta: Poate exista un Guvern format din oameni mai incompetenţi şi mai puţin pregătiţi profesional decât Guvernul “Dăncilă 1”? Da -Guvernul “Dăncilă 2”

Fostul premier Victor Ponta critică în termeni duri noua formulă a Guvernului rezultată în urma remanierii guvernamentale votate în şedinţa de Comitet Executiv al PSD.

Acesta arată că în PSD nu mai există un social-democrat adevărat, aceştia fiind toţi veniţi din alte partide, precum Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov de la PD/PDL, respectiv Codrin Ştefănescu şi Lia Olguţa Vasilescu de la PRM.

În plus, Victor Ponta numeşte noul Guvern unul mai incompetent şi mai puţin pregătit profesional chiar de către cel pe care îl înlocuieşte.

Acesta mai arată cum Gabriel Leş a fost numit în fruntea Ministerului Apărării special pentru a reprezenta interesele DAMEN Olanda în obţinerea contractului privind corvetele.

Redăm mai jos integral postarea lui Victor Ponta:

1. A mai ramas vreun pesedist în conducerea PSD (că social-democraţi nu mai sunt de mult timp) ? Cu Dragnea preşedintele Partidului de la PD, cu Darius Vâlcov consilier (premier în fapt) de la PDL, cu Codrin secretarul general de la PRM, cu Gabriel Mutu şeful celei mai mari organizaţii, cea de la Bucuresti de la PDL, Ministrul Transporturilor Olguţa de la PRM… Băsescu a fost genial când l-a trimis pe Dragnea la PSD – doar aşa a reusit să îl distrugă (din interior)

2. Poate exista un Guvern format din oameni mai incompetenți și mai puțin pregătiți profesional decât Guvernul “Dăncilă 1”? Da – Guvernul “Dăncilă 2” / noii veniți bat toate recordurile – cu un matematician la Cultură, cu Olguța să facă autostrăzi, cu un băiat de la sport care să gestioneze pensiile și programele sociale, cu Nae Bădălău șeful economiei Europei în Semestrul 1 din 2019, cu Alex Petrescu și Ilan Laufer care nu au fost buni pentru funcția de ministru și dați afară din guvern anul trecut ca să fie “reevaluaţi” azi, cu un vicepremier care tocmai nu a luat decât un singur vot în Parlament pentru funcția de Președinte ASF, cu Minstrul Afacerilor Europene gonit din funcție cu o lună înainte să preluăm președinția Consiliului UE… e și de plâns și de râs!

3. Domnul Gabriel Leş a fost secretar de stat la Ministerul Apărării în Guvernul “Cioloș” și a întocmit Hotărârea de Guvern pentru achiziția unor corvete de la DAMEN Olanda cu preț dublu – a devenit ministru în Guvernul Grindeanu și schimbat imediat din funcție pentru că nu a făcut licitație pentru acele achiziții / redevine Ministru în condițiile în care săptămâna viitoare trebuie să se anunțe câștigătorul licitație pentru achiziția de corvete – la care participant este …… DAMEN Olanda !

Sigur că această combinație de incompetență profesională, lipsă de coloana vertebrală și afaceri necurate cu bani publici este principala caracteristică a “Regimului Dragnea – Dăncilă” / țară este “vânată” și partajată ca pe domeniile de vânătoare ale Teldrum – cam cu aceleași personaje!

Mai mult ca niciodată este nevoie de ProRomania – alternativă de seriozitate, profesionalism și onestitate pe zona de centru stânga!


- Publicitate -
Viab1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Liban: Noi apeluri la manifestații anti-regim, după incidentele violente cu forțele de ordine de sâmbătă

Alegerile parlamentare anticipate sunt singura ieșire din criza profundă ce a lovit Libanul, a afirmat, într-un discurs...

Afganistan: Surprinzătorul acord privind eliberarea a 400 talibani vinovaţi de crime grave deschide calea unor tratative de pace

Negocierile de pace istorice între Kabul și insurgenţii talibani "sunt pe punctul de a începe", a anunțat...

75 de ani de la bombardamentele atomice la Hiroshima și Nagasaki

Acum 75 de ani, "Little Boy"devasta la 6 august Hiroshima. Ucidea 140.000 persoane (80.000 pe loc, restul...