Victor Ponta: ,,Vrem să fie schimbat Guvernul Dăncilă’’

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Braşov, că partidul pe care îl conduce este un proiect pe termen mediu şi lung şi, dacă PSD-ul se eliberează de gaşca actuală, poate să colaboreze foarte bine cu formaţiunea politică, dar nu se vede colaborând cu PNL sau PMP, potrivit Agerpres.


„Nu înseamnă că nu putem să votăm pentru demiterea lui Dragnea. Vrem să fie schimbat Guvernul Dăncilă, dar nu o să votăm niciodată un guvern condus de Orban în loc, pentru simplul motiv că am sări din lac în puţ”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, în cadrul întâlnirii de la Braşov, liderul Pro Romania i-a rugat pe Mihai Mohaci şi Mihai Popa (parlamentari din Braşov), să îl ajute să mai mărească grupul parlamentar al partidului, informează Hotnews.

,,Prin venirea lor şi prin venirea celorlalţi de la Caraş, s-a declanşat azi o furtună în Camera Deputaţilor, în sensul că PSD-ALDE nu mai au majoritate, în sensul în care eu am spus de acum trei luni când a fost cât pe aici să se întâmple şi anume că nu se schimbă Guvernul, nu dărâmăm România, dar pleacă din funcţia de preşedinte al Camerei Dragnea. Nu a plecat, este în buncăr. El nu vine în plen, el stă în buncăr şi de acolo trimite pe „mitralieră”, pe Iordache, care se ţine de scaun şi pe alţii. Azi nu a fost nimic democratic în Camera Deputaţilor. A fost ceva sinistru, groaznic, şi nu s-a votat nicio lege, niciun proiect. Azi l-au salvat pe Dragnea, dar nu s-a votat nicio lege, niciun proiect”, a mai spus Ponta.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW