Ponta: ProRomânia VOTEAZA impotriva lui Tudorel Toader

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti, într-o intervenție telefonica pentru B1 TV, că Pro România va vota moțiunea simplă depusă de Opoziției împotriva Ministrului Justiției, Tudorel Toader. Liderul Pro Romania considera ca este inadmisibil ca Guvernul si Ministerul Justitiei sa promoveze OUG 7/2019 care a primit aviz negativ din partea Consiliului Suprem al Magistraturii ( CSM).

”Noi de obicei nu ne-am băgat în poveștile astea. Nu facem parte nici dintre cei care ”hai să facem ce putem să-l scăpăm pe Dragnea și Vâlcov de pușcărie și atunci aruncăm toată țara în aer”, nu suntem nici cu ăia care vor pe toată lumea la închisoare, mai puțin când e vorba de ei. De data aceasta, fiind vorba de o moțiune la o zi după ce a fost adoptată în Guvern o Ordonanță împotriva avizului negativ al CSM, atunci da, vom vota, pentru că ni se pare absolut inadmisibil ca Guvernul, Ministrul Justiției, să promoveze o Ordonanță care are avizul negativ unanim al CSM. 

Totuși, am zis toți că bătăliile politice sunt bătălii politice, dar pe zona de justiție hai să lăsăm CSM. CSM a dat aviz negativ în unanimitate, Tudorel Toader și Guvernul au adoptat o Ordonanță – o bulibășeală generală, fie vorba între noi -, motiv pentru care, ca să arătăm că e ceva ce nu trebuie să se întâmple, vom vota moțiunea simplă”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW