Vrei să câștigi mai mulți bani? Fă-ți un magazin online WordPress

Prezența afacerii tale online joacă un rol masiv asupra succesului acesteia. Fie că alegi să-ți faci o pagină de prezentare sau un magazin online WordPress, prezența online îți aduce beneficii majore.

În acest articol vei afla care sunt motivele pentru care afacerea ta are nevoie de un site WordPress. Și care sunt avantajele pe care le dobândești odată cu prezența ta în online.

Care sunt beneficiile realizării unui magazin online WordPress

De cele mai multe ori, companiile nu realizează importanța prezenței lor în online și astfel riscă să piardă o mulțime de clienți. 

Antreprenorii ezită să intre în online din diferite motive: fie nu se pricep la creare site WordPress, fie sunt îngrijorați de preț. 

În ceea ce privește prețul, trebuie să știi că te costă mult mai mult inexistența ta online decât crearea unui site WordPress. Mai bine zis, dacă potențialul cumpărător nu te găsește și online, e ca și cum afacerea ta nu ar exista. Dacă el nu te vede online, pierzi oportunitatea de a-ți crește baza de clienți. 

Iar dacă ești îngrijorat pentru că nu știi că să face efectiv crearea unui site WordPress, avem vești bune pentru tine: apelează la un freelancer specializat care îți va oferii servicii de creare / realizare magazin online wordpress. Nu doar că vei primi garanții și rezultate în cel mai scurt timp, însă și prețul pe care îl vei primi va fi unul onest.

Însă, acum, în era digitală, ai toate instrumentele necesare la doar un click distanță. Apelează la Adi Coscai – freelancer din București care te poate ajuta cu serviciul de creare site WordPress.

Câteva dintre beneficiile pe care ți le oferă un magazin online sunt:

  • Este deschis non-stop;
  • Personalul necesar întreținerii unui magazin online este mai scăzut;
  • Nu mai trebuie să plătești chirie, ci doar hosting care este mult mai ieftin;
  • Clientul poate să compare produsele foarte ușor;
  • Clientul poate să revină după ceva timp să-și finalizeze comanda. Asta în cazul în care a abandonat coșul de cumpărături. 

Ce este WordPress?

Dacă te-ai decis că afacerea ta merită un website de calitate, fără ca asta să implice sume exorbitante, ai venit în locul potrivit. Cea mai bună soluție pentru creare site este WordPress. 

Platforma permite oricărei persoane (inclusiv începătorilor) să-și creeze un blog sau un website.  Poți crea orice tip de website, de la pagini de prezentare la magazin online.

Partea de cod care stă în spatele oricărui website are o interfață prietenoasă. De cele mai multe ori, este suficientă apăsarea unui buton pentru a face modificări de cod. 

Desigur, modificările mai avansate sau realizarea unui magazin online WordPress necesită cunoștințe de programare. Însă, pentru asta, poți apela la specialiști care se vor asigura că website-ul tpu este optimizat și funcționează în parametrii normali. 

Beneficiile creării unui site WordPress

Profiți de costurile reduse

Cu WordPress, nu mai iei de la 0 crearea website-ului tău. Primești o mulțime de teme predefinite, pe care le poți personalizat după bunul tău plac. 

Prețurile variază, însă, poți avea un website începând cu 1500 lei. Sigur, în funcție de complexitatea acestuia, prețurile urcă până la câteva mii de euro. Dacă vrei să adaugi procese automate cum ar fi oferirea de cupoane de reducere la finalizarea comenzilor sau să-ți îmbunătățești viteza de încărcare, trebuie să-ți aloci buget extra. 

Te bucuri de interfață prietenoasă

Dacă nu ești programator, cu siguranță ai nevoie de o interfață ușor de folosit. Altfel, chiar și pentru schimbarea unei litere de pe site-ul tău. Cu WordPress poți adăuga produse, edita texte, seta prețuri și multe altele.

Are timp de execuție redus

Dacă ai nevoie de serviciul acesta de creare site WordPress, si ai un proiect simplu, îl poți avea în doar câteva zile. Pentru website-uri mai complexe, alocă-ți o perioadă de 1-2 luni de la data semnării contractului de colaborare. 

Este versatil

Pe lângă funcțiile de personalizare, a integrării rețelelor sociale, sau a newsletterelor, poți integra și funcția de magazin online. 

Încă de la început ar trebui să știi că un freelance web developer te poate ajuta să-ți creezi un magazin reprezentativ. Fie că vrei să ai un magazin mai elegant pentru produse de lux sau unul mai simplu, este important să nu-ți pierzi din vedere publicul țintă. 

Optimizarea pentru mobil

Ne petrecem tot mai mult timpul în fața ecranelor de mobil. Dacă website-ul tău nu este optimizat, vizitatorii care intră de pe telefoanele mobile îți vor părăsi pagina. 

Daca deja ai un website dar nu suficient de optimizat pentru mobil, sau vrei sa-l optimizezi pentru motoarele de cautare, atunci ai nevoie de servicii de optimizare site seo.

Cum să-ți faci un magazin online care să-ți genereze venit

Dacă până acum am vorbit despre avantajele pe care ți le oferă WordPress, trebuie să știi că există câteva lucruri de care trebuie să ții cont când îți creezi magazinul online.

Alege serviciile unui profesionist

În primul rând, apelează la serviciile unui specialist. Lucrează cu o agenție sau cu un freelancer specializat în web design și web development. Este important ca website-ul tău să fie realizat în mod profesionist și acesta nu doar să arate bine, ci să și vândă.

Chiar dacă la început trebuie să investești o anumită sumă de bani, pe termen lung ești câștigat. Doar printr-un website bine făcut și structurat îți poți lărgi paleta de clienți. 

Cercetează piața pentru prețuri

Doar așa vei putea face alegerea în cunoștință de cauză. Nu vrei să plătești mai mult decât e necesar, nu? 

Dese ori un preț mare nu înseamnă automat și un website bun. La fel cum un preț scăzut nu înseamnă neapărat un website prost făcut. 

Consultă portofoliul profesionistului

O idee bună pentru a-ți face o părere despre cel cu care vrei să colaborezi este să te uiți peste proiectele sale anterioare de web design. 

Realizarea unui magazin online wordpress interactiv

Trăim în era digitală, în care utilizatorii website-ului tău vor să interacționeze cu tine. Astfel, îi poți converti din vizitatori în clienți fideli și recurenți. 

Așadar, asigură-te că website-ul tău îndeplinește câteva funcții cum ar fi:

  • Social Media – linkuri spre rețelele sociale unde ești prezent;
  • Chat online pentru asistență rapidă;
  • Formulare de feedback.

Pentru servicii web design profesioniste, apelează la Adi Coscai – freelance web designer din București. Adi este specializat în creare site WordPress, realizare magazin online, precum si mentenanta site. Îl găsești la numărul +40761674294 sau pe e-mail, la  contact@adicoscai.com

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW