VTEX lansează o nouă integrare globală cu Facebook

Facebook Conversions API este o soluție ce îmbunătățește campaniile de ecommerce, fiind o resursă importantă pentru branduri și retaileri, în special în perioada Black Friday și a sezonului de cumpărături din apropierea sărbătorilor.

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital, lideră în accelerarea transformării comerțului din America Latină, care se extinde în prezent la nivel global, anunță o nouă integrare globală cu Facebook care ajută campaniile online prin data intelligence și îmbunătățește ratele de conversie pe platformă. Integrarea este acum disponibilă pentru clienții VTEX din 32 de țări și le permite brandurilor și retailerilor să obțină rezultate mai bune de vânzări cu ocazia evenimentului Black Friday, precum și în sezonul de cumpărături din apropierea sărbătorilor.

Integrarea cu Facebook Conversions API le permite clienților VTEX să găsească potențiali cumpărători într-un mod mai eficient. Companiile vor avea avantajul de a-și conecta cataloagele de produse înregistrate pe platforma VTEX cu întreaga gamă de aplicații Facebook (Facebook, Instagram și WhatsApp). Având aceste instrumente deja instalate, este posibilă accesarea anumitor resurse, precum evenimentele și Facebook shops.

Clienții VTEX care folosesc noua soluție API vor putea evalua performanța campaniilor publicitare și de marketing, în plus față de utilizarea instrumentelor Facebook business, pentru a stimula traficul și rezultatele din ecommerce.

Cristi Movilă

„VTEX transcende comerțul digital tradițional. Obiectivul nostru este să oferim clienților noștri din întreaga lume beneficiile noului Facebook API. Ne face plăcere să colaborăm cu clienții noștri pentru a le înțelege principalele cerințe și pentru a găsi soluțiile de care au nevoie. Credem că această lansare are potențial și va ajuta la creșterea vânzărilor clienților noștri”, spune Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

Época Cosméticos, un magazin online specializat în vânzarea de produse de beauty și o filială a Magazine Luiza, a făcut parte din proiectul pilot de integrare și a avut rezultate excelente în această perioadă.

„Această integrare dintre VTEX și Facebook Conversions API este perfectă pentru optimizarea rezultatelor și îmbunătățirea performanței de vânzări. Astfel, am observat îmbunătățiri pe două fronturi extrem de strategice: scalarea și profitabilitatea – o combinație dificil de echilibrat atunci când se lucrează cu campanii. Participând la proiectul pilot și fiind una dintre primele rețele care folosesc această integrare, suntem încurajați să înțelegem mai bine cum putem avea un impact pozitiv asupra clienților noștri”, afirmă Christiane Bistaco, Business Director la Época Cosméticos (Magazine Luiza Group).

În plus, Conversions API îmbunătățește sales funnel-ul, deoarece pune la dispoziția companiilor informații mult mai precise despre potențialii clienți și despre cum se poate ajunge la ei. Toate aceste informații sunt deja colectate și folosite în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

Prin colaborarea cu Facebook Pixel pentru îmbunătățirea performanțelor și evaluarea campaniilor publicitare, Conversions API face posibilă perfecționarea acurateței informațiilor trimise pentru targetarea, evaluarea și optimizarea rezultatelor. Mai mult, prin combinarea API cu Business Facebook Tools, clienții VTEX primesc informații suplimentare despre cei care interacționează cu brandul lor, reușind astfel să ajungă la cât mai multe persoane și, respectiv, la o rată mai mare de conversie, crescându-și vânzările.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW