sâmbătă, 30 mai, 2020
13.4 C
București

Xiaomi m365 – ofertă de nerefuzat pe altex.ro!

Trotinetele electrice sunt din ce în ce mai dese pe străzile orașului și pe aleile din parcuri. Tot mai multe persoane optează pentru această modalitate de transport, ideală pentru distanțe scurte. În plus, trotinele electrice sunt practice, ușor de manevrat și de transportat și ne pot aduce în diverse destinații chiar mai rapid decât mașina personală. 

Dacă ești în căutarea unei trotinete electrice, verifică oferta celor de la Altex. Grăbește-te să prinzi reducerile la modelele Xiaomi m365, căci stocurile sunt limitate!

Ce caracteristici are trotineta Xiaomi m365?

Trotineta Xiaomi m365 se prezintă într-o ramă robustă din aluminiu cu proprietăți aerospațiale și are un design atractiv, minimalist. În plus, aceasta funcționează la fel de simplu precum arată: un singur buton pune în mișcare scuterul. Totuși, criteriul estetic și fiabilitatea nu sunt unicele caracteristici care transformă Xiaomi m365 într-o trotinetă perfectă de oraș. Iată ce alte specificații o recomandă drept una dintre cele mai bune scutere electrice:

  • Este ușor de depozitat. Pentru a plia trotineta este nevoie doar să acționezi pârghia specială. Astfel, scuterul devine compact și poate fi așezat cu ușurință în casă, la birou sau în portbagajul mașinii. 
  • Cântărește puțin. Modelul Mi Electric Scooter este ușor de transportat, cântărind doar 26,9 kg. 
  • Oferă siguranță sporită. Xiaomi m365 este una dintre puținele trotinete electrice care dispun de un far ultra-luminos cu o rază de până la 6 metri, ideal pentru plimbările nocturne. 
  • Recuperează energia. Trotinetele Xiaomi m365 sunt dotate cu o serie de caracteristicii pentru recuperarea energiei. Frânarea degenerativă, alături de convertirea și stocarea energiei cinetice în timpul accelerării îmbunătățesc durata de viață a bateriei și oferă mai multă autonomie. 

Ce avantaje ai dacă folosești o trotinetă electrică?

Scapi de stresul legat de locul de parcare. Relaxarea măsurilor de siguranță vine la pachet cu aglomerarea orașelor. De aceea, este foarte posibil să te confrunți cu o situația frecvent întâlnită: să nu găsești loc de parcare. Ei bine, folosind o trotinetă electrică scapi de această grijă. Cele mai multe dintre instituții au rezervat un spațiu special pentru a lăsa bicicleta sau trotineta. În cazul în care acesta lipsește, totuși, trebuie să știi că modelul Xiaomi m365 este o trotinetă pliabilă, pe care o poți purta foarte ușor cu tine pe scări sau în lift, până în birou. 

Pe de altă parte, dacă nu conduci sau dacă, pur și simplu, preferi să lași mașina acasă și să te deplasezi cu mijloacele de transport în comun, o trotinetă electrică te va ține departe de aglomerația din autobuz. Ne aflăm în plin debut al verii, iar trotinetele sunt vehicule sezoniere, ideale pentru zilele în care vremea este caldă și fără capricii. Așadar, ai toate motivele să descoperi chiar acum gama de trotinete electrice de pe altex.ro. Tot de aici poți comanda și un hoverboard, având la dispoziție o gamă variată de modele și de branduri. 

Un alt avantaj major al folosirii trotinetelor este că acestea necesită costuri minime de întreținere. Nu va trebui să scoți bani din buzunar pentru plata combustibilului, așa cum se întâmplă în cazul mașinilor ce funcționează pe carburant și nici nu are nevoie de revizii la service! 

Grăbește-te să prinzi ofertele de nerefuzat la trotinete electrice de pe Altex.ro!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume, după decesul lui Bob Weighton, la 112...

Un aligator legendar a murit în grădina zoologică din Moscova la vârsta de 84 ani

Aligatorul Saturn a murit de bătrânețe. În jurul lui s-a creat un mit: s-a crezut că a...

Ce categorii de părinți sunt cele mai afectate de mutarea în online a școlii

Părinții cu copii preșcolari și la nivelul de învățământ primar sunt cei mai afectați de mutarea școlii...

Cardul de sănătate nu va fi folosit până la 30 septembrie

Cardul naţional de asigurări de sănătate nu va fi utilizat până la data de 30 septembrie în...