duminică, 12 iulie, 2020
19.9 C
București

1.520 km de infrastructură și 20.300 de clădiri racordate la Netcity

Compania Netcity Telecom anunță statisticile de evoluție a rețelei metropolitane pentru fibră optică a Municipiului București, până la jumătatea  anului 2019: 1.520 de kilometri de rețea subterană construită și 20.300 de clădiri racordate în Capitală, de la începutul proiectului.

De la începutul anului 2018, până la final de iunie 2019, infrastructura Netcity a crescut cu peste 560 de kilometri și s-au adăugat 7.500 de imobile racordate la rețea.

„După preluarea proiectului și reluarea lucrarilor, în a doua parte a anului anului 2017, am lucrat în viteză și tot mai eficient, pentru a dezvolta acest proiect de infrastructură necesar si benefic Capitalei, derulat din fonduri 100% private, menit să crească semnificativ calitatea infrastructurii de telecomunicații, gradul de confort și siguranța în oraș.  Netcity este printre cele mai active și ambițioase proiecte de dezvoltare de infrastructură  din România și facem toate eforturile pentru depăși obstacolele apărute, cu misiunea de a continua și a îmbunătăți constant procesul de lucru, de la operațiuni, până la comunicarea cu locuitorii si atenția constantă la avansul tehnologic”, declară Adrian Răcășan, Administrator Netcity Telecom.

În prezent, rețeaua Netcity acoperă, deja, bulevardele si zonele turistice principale ale Capitalei, iar lucrările continuă să avanseze, pe străzile secundare. În fiecare zi, peste 200 de persoane lucrează, pe diferite grupuri de străzi, la extinderea infrastructurii.

Un record al evoluției Netcity s-a înregistrat în luna septembrie 2018, când rețeaua a avansat, în București, cu nu mai puțin de 50 de kilometri.

Un clasament al străzilor care au, deja, cele mai multe imobile racordate, arată astfel:

  • Șoseaua Giurgiului, cu 211 imobile;
  • Calea Griviței, cu 185 de imobile;
  • Strada Popa Nan, cu 183 de imobile;
  • Calea Șerban Vodă, cu 146 de imobile;
  • Calea Floreasca, cu 133 de imobile.

Pentru a susține viteza de extindere și obiectivele propuse, Netcity Telecom a făcut investiții din fonduri 100% private  ce au depășit veniturile obținute din operarea rețelei.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Renumita operă arhitecturală “Sfânta Sofia”, pe cale să redevină moschee

Consiliul de Stat din Turcia, cel mai mare tribunal administrativ din această țară, a revocat vinerea trecută...

Donald Trump “își salvează” unul dintre prieteni de la închisoare

Președintele american a comutat pedeapsa aplicată lui Roger Stone, unul dintre apropiații săi, condamnat la 40 luni...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...

Parlamentul European dorește o Uniune Europeană a Sănătăţii

Pandemia COVID-19 a reliefat necesitatea de a conferi Uniunii Europene un rol mai important în domeniul sănătăţii,...