12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” – sprijin pentru cetățenii afectați de caniculă

În perioada cu temperaturi caniculare, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” din sectorul 6, își demonstrează încă o dată valențele socio-medicale. Dotat cu aparatură de specialitate și personal medical profesionist, centrul este pregătit să-i primească și să-i ajute pe cetățenii afectați de caniculă. 

„Centrul Sfântul Nectarie a fost construit și funcționează pentru cetățenii noștri de toate vârstele, care au nevoie de consultații și tratamente medicale, iar în această perioadă cu temperaturi caniculare este pregătit să acorde ajutor de specialitate. Primăria Sectorului 6, prin instituţiile din subordine, vine în sprijinul locuitorilor organizând 39 de puncte de acordare a asistenței în zilele toride. Îi sfătuiesc pe toţi cetăţenii să respecte măsurile şi recomandările emise de autorităţi şi să supravegheze îndeaproape copiii, persoanele cu probleme de sănătate şi vârstnicii”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

În afara acestei structuri, Primăria Sectorului 6 pune la dispoziția cetățenilor alte 39 de puncte pentru acordarea de asistență cetățenilor, pe parcursul perioadelor caniculare din această vară. Activitatea punctelor de acordare a primului ajutor se va desfășura zilnic, în intervalul orar 10.00-18.00.

Adresele Punctelor de Informare și Asistență din Sectorul 6 sunt următoarele: 

  • Bd. Iuliu Maniu/Valea Cascadelor – pe partea cu Parcul Păcii;
  • Bd. Constructorilor/Calea Giulești – pe partea cu Calea Giulești;
  • Parcul Drumul Taberei – pe diagonală de magazinul Carrefour (fost Billa);
  • Calea Crângași – ieșirea de la Metrou spre Bd. Constructorilor;
  • Pasajul Lujerului – vizavi de hypermarketul Cora;
  • Bd. Timișoara/Str. Brașov – vizavi de Plaza România;
  • Piața Drumul Taberei;
  • Piața Valea Ialomiței;
  • Piața Veteranilor.

Centrele de informare și asistență din Sectorul 6 oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de asistență și consiliere, informații generale privind despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală. Acestea beneficiază de climatizare, tensiometre și dozatoare de apă, iar cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni o vreme în interior.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW