136 programe de formare profesională vor începe în luna iunie 2021, la nivel naţional


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza, în luna iunie 2021, 136 programe de formare profesională pentru un număr de 2.004 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti, potrivit Agerpres.
Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: femeie de serviciu – 129 persoane; inspector (referent) resurse umane – 128 persoane; competenţe cheie-comunicare în limba română/competenţe de bază în matematică – 126 persoane; îngrijitor spaţii verzi – 118 persoane; operator introducere validare şi prelucrare date – 115 persoane; ajutor bucătar – 103 persoane; agent de securitate – 95 persoane; contabil – 88 persoane; lucrător în comerţ – 84 persoane; competenţe informatice – 54 persoane.
Judeţele în care, în luna iunie 2021, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Vrancea (266 persoane), Dâmboviţa (154 persoane), Mureş (131 persoane), Bucureşti (112 persoane), Mehedinţi (98 persoane).
Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”. (Serviciul Comunicare, Relaţii cu Publicul şi Secretariatul Consiliului de Administraţie).

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW