17 tramvaie pentru transportul public din Craiova cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării

Transportul public urban de călători din municipiul Craiova (jud. Dolj) se va desfășura în condiții moderne, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), a procedurii de atribuire a achiziției publice pentru 17 tramvaie de cca. 25 m, potrivit mlpda.ro.

Finanțarea proiectului, în valoare de 156.400.000 lei, este asigurată de MDLPA, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 – ”Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de investiții 4e – „Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare”, Obiectivul specific 4.1 – „Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”.

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. In sfarsit. Sunt niste tramvaie in Craiova de ti-e frica si scarba sa urci in ele. In anul 2021 nu poti sa calatoresti cu asa ceva si asta pe bani nu gratis desi nici gratis nu ai merge cu asa ceva iti risti propria viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW