Lista băncilor admise pentru implementarea schemei HoReCa rămâne neschimbată

Privind soluționarea contestațiilor depuse împotriva deciziilor de respingere, de către instituțiile de credit interesate în vederea implementării schemei de ajutor de stat prevăzută în Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19, aprobată prin Legea nr. 160/2021, cu modificările și completările ulterioare, potrivit unui comunicat MEAT.

Pe 22.06.2021 s-a întrunit Comisia de contestații.

Din cele 6 instituții de credit respinse în cadrul analizei de selecție a ofertelor, 3 au depus contestații la Deciziile de respingere în termenul procedural, respectiv:
1. LIBRA INTERNET BANK SA;
2. ALPHA BANK SA;
3. UNICREDIT BANK SA.

Din analiza comisiei de contestații, toate cele 3 contestații ale instituțiilor de credit menționate mai sus au fost respinse.

Ca urmare a eratei la raportul procedurii de selecție și a finalizării  acestei proceduri publicăm lista actualizată a ofertelor băncilor admise pentru implementarea măsurilor cuprinse în cadrul schemei de ajutor de stat prevăzută în Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 224/2020 cu modificările și completările ulterioare, acestea îndeplinind cerinţele și criteriile specifice de implementare a programului:
1. CEC BANK SA;
2. BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA;
3. BANCA ROMÂNEASCĂ SA;
4. BANCA TRANSILVANIA SA;
5. BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ SA.
6. OTP BANK ROMANIA SA

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW