3 idei de afaceri în domeniul construcțiilor

Domeniul construcțiilor este și va fi întotdeauna ofertant, deoarece pe această nișă există oricând cerere în ceea ce privește serviciile conexe. Astfel, dacă ești în căutarea unei idei de afaceri în domeniul construcțiilor, însă încă nu ai găsit formula magică, iată câteva idei care s-ar putea să îți fie de folos. 

Servicii de închiriere utilaje de construcții

Nu multe firme de construcții își pot permite să dețină o flotă de utilaje de construcții, chiar dacă acest lucru este solicitat zilnic în munca lor pe șantier. Totuși, antreprenorii iau în calcul de cele mai multe ori investiția în închirierea utilajelor și nu în achiziție propriu-zisă, deoarece acest lucru înseamnă evitarea blocării capitalului sau a deținerii unei locații și diminuarea costurilor de întreținere și de securitate. Adică pot închiria un miniexcavator de ultimă generație atunci când au nevoie de el, astfel încât să nu piardă bani pe echipamente insuficient utilizate. În plus, verificarea, mentenanța și toate cheltuielile pot fi mult prea mult pentru firmele care se ocupă doar de lucrări de șantier punctuale. 

Poți așadar să cumperi utilajele care sunt cu adevărat cerute pe piața construcțiilor și să încerci să obții contracte prin care să le pui la lucru constant, astfel încât să-ți rentabilizezi investiția.

Buldoexcavatoare 

Puternice și versatile în același timp, buldoexcavatoarele reprezintă soluția perfectă pentru o serie de lucrări administrative, precum : reparație și întreținere străzi și drumuri comunale, reabilitare și extindere sistem de alimentare cu apă, construcție și modernizare sistem de iluminat public, întreținere și igienizare a domeniului public, decolmatare şi regularizare râuri și lacuri, deszăpezire drumuri, etc. 

Buldozere

Aceste utilaje sunt folosite în industria de construcții și drumuri pentru lucrări de terasamente, pentru săparea și nivelarea terenurilor, pentru transportarea pe distanțe mici a pământului, deszăpezirea șoselelor etc.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW