3 moduri în care poți bloca o persoană pe telefonul mobil

Se întâmplă uneori ca o persoană să devină extrem de insistentă și să te apeleze sau să-ți scrie de foarte multe ori, pe WhatsApp sau Messenger. Fie că vorbim de cineva cunoscut, un agent de vânzări sau doar cineva care „se joacă”, insistențele pot deveni agasante și, la un moment dat, nu-ți rămâne decât să îi dai block acelei persoane. Există câteva moduri prin care poți bloca o persoană pe telefonul mobil. Iată câteva dintre ele:

Blochează apelurile nedorite

Cel mai simplu mod prin care poți opri o persoană să te mai contacteze pe telefon este să-i blochezi apelurile nedorite. Pe un telefon Android, pașii sunt foarte simpli: intră în aplicația Telefon, apoi click pe cele trei puncte pe care le găsești în colțul din dreapta-sus, alege setări și click pe opțiunea Blocare numere. Aici vei avea posibilitatea de a adăuga orice număr pe care vrei să-l blochezi. Pe un telefon iOS, trebuie să accesezi istoricul apelurilor, alegi numărul pe care vrei să-l blochezi, apoi dai click pe butonul „Informații” și alegi opțiunea „Blocați acest apelant”.

Blochează numărul pe WhatsApp

Dacă ai blocat un număr de telefon, folosind pașii descriși anterior, e important să-l blochezi și pe WhatsApp. Tot ce trebuie să faci este să deschizi conversația cu acel număr, apoi apasă pe cele trei puncte din colțul dreapta-sus și click pe butonul „Blocați”. După ce alegi motivul blocării și confirmi operațiunea, numărul de telefon nu te va mai putea apela și nu-ți va mai putea scrie pe WhatsApp.

Cum blochezi un contact pe Messenger

Cineva nedorit te poate contacta și pe Messenger, celebrul serviciu de mesagerie al celor de la Meta. Tot ce trebuie să faci pentru a bloca un contact pe Messenger este să deschizi aplicația de pe telefon și să accesezi conversația, apoi să dai click pe butonul de informații, pe care îl găsești în colțul din dreapta-sus al ecranului și, în final, click pe butonul „Block”. Aici ai posibilitatea să blochezi contactul doar pe Messenger sau și pe Facebook, în funcție de preferințele tale.

Iată cât de simplu este să blochezi pe cineva de pe telefonul mobil. Fie că nu mai vrei ca acesta să te sune sau să-ți scrie pe WhatsApp sau Messenger, pașii descriși mai sus te vor ajuta să refuzi posibilitatea de a te contacta a oricărei persoane nedorite.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW