28.5 C
București
vineri, 25 septembrie

4 stiluri vestimentare care au revenit în tendințe

Moda revine, iar acest lucru nu face decât să ne bucure și să te invităm să redescoperi acele piese vestimentare din garderoba ta care, până nu demult, au stat intr-un con de umbră. Adevărul este că există anumite stiluri de îmbrăcăminte care au fermecat întreaga istorie a modei și care revin în acest sezon pentru a-și recăpăta gloria binemeritată. Dacă vrei să prima care află cele mai noi tendințe, noi îți prezentăm moda momentului!

Stilul retro 

Stilul retro a stârnit o reală pasiune în rândul fashionistelor anilor 60. Astfel, poți purta cu încredere fustele și rochiile A line, pantalonii evazați din velur, cu talie înaltă și desigur, ai liber la imprimeurile caracteristice acestui stil – bulinele. Nu sta departe nici de accesoriile pentru păr și adoptă coafuri și machiaje în stilul pin up girls. Dacă nu ai în garderobă elemente vestimentare care se încadrează în acest stil de îmbrăcăminte, găsești haine retro pe antea.ro și te bucuri chiar și de prețuri accesibile la toate produsele disponibile pe site. 

Stilul boho chic 

Cauți inspirație pentru ținutele tale de vară? Adoptă outfituri boho chic, care nu doar că arată foarte bine dar care îți vor oferi și o lejeritate aparte. Printurile florale, imprimeurile de inspirație etnică, piesele vestimentare cu volane și flori și o paletă cromatică foarte diversificată și, totodată, foarte îndrăzneață – acestea sunt cele mai importante trăsături ale stilului boho chic. Dacă nu l-ai mai încercat până acum, îl vei adora cu siguranță mai ales dacă preferi ținutele feminine și delicate. Jeanșii evazați, bluzele largi, itemurile brodate, pălăriile, bentițele, gențile maxi și colierele supradimensionate sunt elemente caracteristice cu ajutorul cărora poți crea o ținută boho chic. 

Stilul minimalist 

Minimalismul este un curent din modă care pune în valoare feminitatea, eliminând toate adaosurile. În modă, ca și în arhitectură, minimalismul presupune geometrizarea suprafețelor și folosirea unor culori primare. Stilul minimalist se bazează pe game monocrome și pe forme simple și este lipsit de ornamente, considerate de altfel de către adepții acestuia absolut redundante. Compoziția ținutei are, în schimb, un rol vital. Rochiile cu croială precisă, pantalonii fără buzunare precum și cei tip țigaretă și, în general, piesele vestimentare fără paiete, fără imprimeuri și în culori uni sunt itemuri reprezentative pentru moda minimalistă. 

Stilul punk 

Anii 70 au oferit fashionistelor de după aceea decadă un adevărat dar: stilul punk. Acesta este reprezentat de haine țipătoare, de imprimeuri tip grafitti, animal print și culori neon și este o modalitate foarte bună de exprimare a unei personalități extravagante. Nonconformismul stilului punk denotă și din frizurile extreme,dar și prin accesorizarea aparte – să-i spunem așa. De exemplu, agrafele nu se poartă în păr, ci ele se atașează pantalonilor sau cămășilor, iar acele de siguranță nu sunt obiecte decorative bizare pentru cei care adoptă ținute punk. 

Există haine și stiluri vestimentare al căror farmec nu se pierde niciodată, nici măcar în ciuda trecerii timpului. Stilul retro, boho chic, minimalist sau punk sunt din nou în tendințe, așa că nu ezita să le experimentezi!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW