5 device-uri SMART care nu trebuie să lipsească din casele cu copii

O casă în care sunt copii trebuie să asigure tot confortul, dar şi toată siguranţa pentru micuţi. Pentru că ei nu ştiu să se ferească de anumite accidente, locuinţa va fi amenajata în aşa fel încât să creeze un mediu sigur şi relaxant. Atât pentru case smart, cât şi pentru cele clasice, sunt recomandate 5 device-uri care contribuie la o stare generală de bine şi confort în interiorul căminului.

Purificatoare de aer, pentru o sănătate de fier

Astfel de purificatoare de aer inteligente sunt absolut necesare în orice locuinţă, dar mai ales în cazul celor cu copii. Sunt de dimensiuni mici şi asigură curăţarea aerului atât de importantă pentru menţinerea sănătăţii. Dispun de un panou tactil uşor de utilizat şi de curăţat.

Un astfel de dispozitiv este AirMaster, care poate fi controlat din aplicaţia Petonner, disponibilă în AppStore şi Google Play. Purificarea se realizează în 5 etape. Este sigur pentru copii.

Umidificatoarele sunt utile în fiecare anotimp

Umidificatoarele inteligente, precum Levoit LV600HH-RWH, produc o ceată foarte fină, caldă său rece, la 3 niveluri diferite şi pot creşte umiditatea în încăpere cu până la 25 %. Acest tip de aparat se poate controla din telecomandă şi are funcţii de oprire automată şi de umiditate personalizată. Dispune de un rezervor de 6 litri, care permite o autonomie de 36 de ore.

Datorită senzorului încorporat, se măsoară şi se ajustează totodată nivelul de umiditate. Umidificatoarele sunt utile în locuinţe în fiecare anotimp.

Prize inteligente compatibile cu electrocasnicele

Prizele sunt dintotdeauna adevărate atracţii pentru cei mici. Pentru a evita pericolele de electrocutare care pot apărea în cazul celor clasice, în ziua de astăzi acele case inteligente ai căror proprietari ţin la confort şi la siguranţă dispun de prize pe măsură.

Un astfel de device este priză Red Sun-WiFi RS-S171, care, ajutată de o aplicaţie mobilă, poate controla orice dispozitiv electrocasnic de la distanţă. Datorită ei se poate monitoriza de asemenea consumul de energie al aparatelor pentru o perioadă aleasă de timp. Este rezistentă la şocuri electrice, supratensiune şi supraîncărcare şi poate fi folosită cu încredere în familiile cu copii şi bătrâni.

Camere de supraveghere smart

Camerele de supraveghere sunt de asemenea un must-have în casele cu copii. Conform celor de la https://case-smart.ro, Netatmo Welcome este un astfel de device care integrează tehnologia de recunoaştere facială şi trimite într-o aplicaţie numele celor pe care-i detectează. În cazul unor persoane străine, se vor trimite notificări. Astfel se poate verifica de la serviciu sau din orice loc dacă micuţii sunt în siguranţă.

Cântar corporal care analizează mai mulţi indicatori

În cazul copiilor, este recomandată monitorizarea periodică a greutăţii, acesta fiind un indicator care releva informaţii asupra sănătăţii şi dezvoltării lor. Un cântar digital inteligent, precum

BlitzWolf BW-SC3 calculează greutatea corpului şi analizează datele a 13 indicatori corporali importanţi, printre care: grăsime, volum de apă, proteine, grăsime viscerală sau vârsta fizică.

Datele se pot monitoriza direct de pe telefonul mobil, în cadrul aplicaţiei BlitzWolf. Nu numai copiii pot fi verificaţi în acest fel, ci şi părinţii sau bunicii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW