5 moduri inedite de a felicita pe cineva

Dacă ți-a atras atenția acest titlu, te felicităm noi în primul rând, pentru că nu faci parte din categoria acelora pentru care moartea caprei vecinului este motiv de bucurie. Așadar, acesta a fost un prim mod inedit prin care poți felicita pe cineva, iar pentru alte metode similare te invităm să parcurgi rândurile ce urmează!

Cum să feliciți face to face

Cel mai sincer mod de a felicita pe cineva este față în față, privindu-l în ochi și strângându-i mâna. Dacă ești într-o relație mai apropiată cu persoane respectivă, poți să îți manifești mai pregnant entuziasmul, strângând-o în brațe. Poți merge chiar și mai departe, completând cu o sărutare pe obraz, dar rezumă-te la atât, dacă nu ești într-o relație intimă cu persoana respectivă. Dacă insiști să o acoperi de sărutări, deja devii dubios.

Dacă vrei să sporești și mai mult emoția celui pe care îl feliciți, povestește-i cum ai aflat despre realizarea sa și cât de mult te-ai bucurat pentru asta.

Felicitările de la distanță

Atunci când nu poți să te întâlnești foarte curând cu persoana respectivă pentru a o felicita direct, trebuie să apelezi la tehnologia informațională modernă. Mai direct spus, să-i dai un telefon un SMS sau un e-mail. Dacă te-ai decis să suni, cel mai bine e să o faci prin video call, pentru că astfel vă și vedeți, iar lucrul acesta este important în astfel de ocazii.

Când feliciți pe cineva prin SMS, messenger sau e-mail, încearcă să fii mai succint, pentru că o înșiruire de cuvinte de laudă înșirate în scris devine plictisitoare de la un anumit punct.

Petrecerea surpriză

Este o altă modalitate inedită de a felicita pe cineva, indiferent că e vorba de o zi de naștere sau alt eveniment deosebit. Pentru asta, ai nevoie de „complici” cu care să pul totul la cale, iar cu cât mai mulți veți fi, cu atât mai bine. E bine ca evenimentul sărbătorit să nu fie unul spontan, pentru a avea timpul necesar să organizați totul ca la carte. Nu uitați să treceți pe listă confetti, șampanie, un tort personalizat în ton cu evenimentul și alte ingrediente care știi că îi vor face plăcere sărbătoritului.

Împrăștie vestea în on-line

Dacă vrei ca vestea despre succesul prietenului sau rudei tale să ajungă la cât mai multă lume, fă o postare pe această temă pe Facebook și dă-i tag sărbătoritului. Poți să adaugi și o poză cu el sau ea, de preferat care să aibă legătură cu reușita la care faci referire. Vor afla astfel prietenii voștri comuni, dar și persoane pe care nu le cunoști, care vor vedea postarea datorită tag-ului dat de tine.

Scrie un mesaj pe un banner

Un alt mod neconvențional de a felicita pe cineva este afișarea unui banner de dimensiuni mari într-un loc foarte vizibil. Dotările minime pentru o astfel de operațiune constau într-un cearșaf și un spray cu vopsea, cu ajutorul căruia să scrii mesajul de felicitare pe pânză. Poți merge apoi cu un grup de prieteni să întinzi cearșaful sub balconul sărbătoritului sau să îl afișați într-un loc vizibil prin care știi că acesta o sa treacă la un moment dat. Mare grijă totuși, să nu te alegi cu vreo amendă!

Un mod aparte de a felicita pe un prieten care urmează să se căsătorească este petrecerea burlacilor. Păstrați urările de „Casă de piatră” pentru noapte nunții și concentrați-vă pe distracție! O puteți face în cel mai dement mod posibil sau puteți merge într-un loc liniștit la munte, unde să vă petreceți weekendul la o cabană. Totul depinde de preferințe, dar un astfel de eveniment nu este de ratat, pentru că altă ocazie nu mai prindeți.   

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW