8 site-uri deținute de vedete, care folosesc WordPress

Dacă în cazul unui nou site web sunt necesari câțiva ani pentru a câștiga trafic și popularitate, în cazul vedetelor, popularitatea precede traficul. Fanii deja există și vor fi încântați să se aboneze la site-ul vedetei preferate pentru a fi mereu la curent cu noutățile.

Însă, pentru a păstra interesul cititorilor, celebritățile trebuie să acorde atenție modului în care este construit site-ul lor. Acesta promovează imaginea vedetei și trebuie să fie reprezentativ, unic și de calitate.

Țînând cont de versatilitatea și facilitățile pe care le oferă, nu este de mirare că cele mai multe dintre celebrități au ales să își realizeze site-ul în WordPress. Iată câteva dintre cele mai reprezentative site-uri de prezentare a vedetelor realizate pe această platforma.

Maria Sharapova

O prezență superbă, tenismena profesionistă Maria Sharapova deține la ora actuală 5 titluri Grand Slam și, totodată, un site de prezentare prin care își ține la curent milioanele de fani în legătură cu viitoare evenimente. Și, pentru că Sharapova este ambasadorul multor branduri de îmbrăcăminte sportivă, pe site-ul ei se pot cumpără diverse produse.

Rolling Stones

Încă din 1962, Rolling Stones este o prezență zguduitoare în lumea muzicii rock. Trupa îi are la chitară pe Brian Jones și Keith Richards, la pian pe Ian Stewart, la bas pe Bill Wyman, pe Charlie Watts la tobe și pe Mick Jagger solist.

Fanii pot urmări pe site-ul de prezentare programul de turnee și pot naviga prin lumea incredibilă a muzicii realizată de trupă. Site-ul este bine integrat cu iTunes și facilitează ascultarea pieselor favorite.

Kylie Minogue

Numită și “Prințesa poporului”, Kylie Minogue este o celebritate în lumea muzicii și a filmului. Cântăreață și actriță foarte apreciată, pe site-ul ei de prezentare, vedeta își ține fanii la curent cu activitatea pe care o desfășoară și albumele pe care le lansează.

Beyonce

Cântăreață și compozitoare americană, Beyonce deține un site de prezentare realizat pe WordPress foarte interesant și atractiv. Homepage-ul conține imagini cu lățime completă, iar navigarea pe site se realizează prin accesarea meniului din stânga.

Garry Kasparov

Campion mondial la șah, Garry Kasparov este în prezent autorul cărții “Vine iarna” pe care o promovează pe site-ul său de prezentare realizat pe WordPress. Pe lângă această activitate, el este lider prodemocratic și activist pentru drepturile omului.

Sylvester Stallone

Creatorul lui Rocky, un personaj legendar și nemuritor al marilor ecrane, Sylvester Stallone este o celebritate cinematografică adorată de fanii din întreaga lume. Pe site-ul său de prezentare, Stallone își ține fanii la curent cu noile filme lansate și recenziile acestora.

Martha Stewart

Scriitoarea și femeia de afaceri Martha Stewart ține legătura cu fanii ei prin blogul personal. Odată ce ai ajuns pe Martha Blog, vei fi captivat de gama largă de subiecte tratate, de la idei de călătorie și grădinărit până la divertisment și știri.

Wil Wheaton

În prezent scriitor și actor de voce, Wil Wheaton a devenit celebru datorită personajului Wesley Crusher din Star Trek. De asemenea, el este apreciat și respectat pentru activitatea să de blogging, site-ul sau fiind votat la un moment dat că cel mai bun blog deținut de o celebritate. În 2009 a fost clasat de Forbes pe locul 14 în topul celor mai influențe celebrități din mediul online.

Aceasta este doar o scurtă listă cu celebritățile care au ales platforma WordPress pentru site-ul lor de prezentare. Dar, dacă ți-ai format o idee despre versatilitatea acestei platforme și potențialul pe care îl are, alege să apelezi la servicii profesionale de creare site web de prezentare pe WordPress.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW