0.3 C
București
miercuri, 27 ianuarie

ABC-ul în optimizare SEO – cum aduci vizibilitate organică afacerii tale?

Dacă nu ești inițiat în Marketing Digital, concepte precum optimizare SEO, vizibilitate organică și promovare plătită pot fi dificil de înțeles sau de integrat în strategia pe termen lung a business-ului. 

Specialiștii în online subliniază că un brand care se concentrează pe creșterea vizibilității în motoarele de căutare va înregistra un profit constant, superior, în comparație cu afacerile care ignoră acest aspect. Desigur, această componentă trebuie susținută și de o prezență constantă pe rețelele de socializare, prin Social Media Marketing.

Ce înseamnă SEO?

SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization. Practic, aceste servicii îți pun la dispoziție o serie de instrumente cu ajutorul cărora motoarele de căutare îți percep conținutul site-ului ca fiind unul relevant pentru căutările clienților și îl prioritizează, oferindu-i brandului tău o poziție superioară în lista de rezultate.

Pentru a te asigura că vei ajunge la publicul tău țintă, este nevoie să demarezi, la început, un Keyword Research pentru a vedea care sunt cele mai populare structuri de cuvinte pe care le caută potențialii tăi clienți. Un specialist în creare de conținut SEO va transforma textele de pe site și de pe blog astfel încât vizibilitatea ta în motoarele de căutare să crească.

De ce te ajută să faci SEO?

Optimizarea SEO este un proces cu efecte pe termen lung, care se traduc prin scăderea costurilor de promovare (aduce clienți pe site organic) și creșterea vizibilității, deci a profitului. 

Ocuparea primelor poziții în Google distribuie cel mai mare flux de potențiali consumatori către site-ul tău, iar rata de conversie este destul de crescută. Câștigi, totodată, încrederea utilizatorilor, care au devenit tot mai reticenți la tot ce înseamnă anunțuri plătite. Trebuie să fii atent și la experiența pe care site-ul tău o oferă, un meniu dezorganizat sau o viteză de încărcare mică a paginilor reducând substanțial rezultatele serviciilor SEO.

Dacă ai nevoie de ajutor cu optimizarea site-ului, echipa SEO 365 te așteaptă la sediul ei din Cluj pentru a beneficia de consultanță gratuită. Nu doar numele, dar și experiența o recomandă ca fiind o agenție de Marketing Online cu rezultate performante fie că vorbim de SEO, fie că ne referim la celelalte servicii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW