Alege echipa de profesionisti in consultanta si consiliere in afaceri

Iti doresti sa ai parte doar de succes in afacerile din domeniul imobiliar? Echipa de la Invest Point te poate ajuta cu serviciile de care ai nevoie pentru a lua deciziile de investitii optime in acest sens. De asemenea, rapoartele si studiile de fezabilitate pe care ti le oferim pot acoperi o multitudine de segmente ale pietei, cum ar fi evaluarea proprietatilor rezidentiale, comerciale, studii cu scopul dezvoltarii imobiliare, dar si evaluarea sau consultanta in afaceri. Toate acestea le regasesti doar la noi, astfel ca te invitam sa ne vizitezi pe investpoint.ro, unde echipa noastra te asteapta pentru ati oferi mai multe detalii. Totodata, ne poti contacta atat prin email, cat si prin telefon pentru a primi recomandari si solutii avantajoase.

Consultanta in afaceri

Iti oferim servicii de consultanta de business, respectiv in investitii imobiliare, indiferent de natura investitiei pe care intentionezi sa o faci. Oferta noastra de astfel se servicii este larga si variata, intrucat poate face referire la mai multe zone din domeniul imobiliar. Atunci cand vorbim despre consultanta in afaceri, facem referire la consilierea pentru investitii in proprietati comerciale, consilierea in achizitia de terenuri, dar si la studiile de fezabilitate si dezvoltare imobiliara. Cu ajutorul consultantei pentru investitii in proprietatile comerciale vei avea posibilitatea de a afla modalitatea prin care investitorii se conecteaza cu investitiile, intrucat echipa noastra face legatura dintre cei care doresc sa investeasca in spatii industriale sau comerciale sub forma de investitii.

Totodata, asiguram asistenta pentru utilizare proprie, relocare, extindere, planuri de investitie pentru un randament mare dupa inchirierea spatiului. In ceea ce priveste consilierea in materie de achizitii imobiliare, aducem in vedere cladirile de birou, industriale, benzinarii, asigurand cele mai bune solutii. Nu in ultimul rand, rolul studii de fezabilitate si a analizelor pentru piata imobiliara este cel de a ajuta investitorul sa inteleaga anumite contexte din acest domeniu. Astfel ca poti afla cum sa investesti in domeniul imobiliar pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Analiza imobiliara

Suntem o firma de consultanta in afaceri, care ofera diverse servicii, insa una dintre cele mai importante este reprezentata de analiza care trebuie facuta inainte de luarea unei decizii. Iti oferim servicii de analiza imobiliara pentru a obtine informatii relevante pentru tine de pe piata din acest domeniu, cu scopul de a lua decizii rapid si simplu in momentul in care anumiti investitori doresc sa faca oferte. In acest sens, echipa noastra specializata realizeaza o analiza a portofoliului de proprietati imobiliare, avand in vedere mai multi factori, precum modalitatea de prezentare a pietei, datele care fac referire la cresterea populatiei si a locurilor de munca, nivelul de educatie al angajatilor, activitatile locale din domeniul imobiliar in oras, dar si in zona unde se afla proprietatea, respectiv tendintele trecute, prezente, viitoare, dar si clasamente pentru calitatea vietii, cu scopul de a prezice cereri viitoare.

Alege doar performanta

Daca doresti sa ai parte de rezultate de succes, alege sa colaborezi cu echipa Invest Point pentru a atinge cele mai inalte standarde de performanta. Abilitatile noastre profesionale dezvoltate pe termen lung in Romania, dar si bagajul de cunostinte vaste sunt principalele criterii pe care ne bazam pentru a oferi cele mai optime solutii, in ceea ce privesc investitiile.

Echipa specializata

Echipa noastra este formata doar din oameni dedicati si cu experienta in domeniu, care se adapteaza si dezvolta in permanenta. Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai optime informatii, dar si pachete complete de servicii de calitate pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru afacerea ta.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW