Altex Colentina a fost reamenajat cu o investiție de 500.000 euro în modernizare și tehnologizare

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din complexul comercial Carrefour Colentina. După o perioadă cu lucrări complexe de modernizare, tehnologizare și digitalizare, Altex Colentina își va întâmpina clienții, începând cu 25 februarie, într-un format cât mai apropiat de nevoile și obiceiurile actuale de consum.

Investiția în reamenajarea Altex Colentina se ridică la mai bine de 500.000 euro și securizează o experiență omnichannel completă. Astfel, magazinul, care se întinde pe o suprafață de peste 1.200 metri pătrați, a fost dotat cu tot necesarul unei interacțiuni digitale eficiente cu clientul.

Au fost introduse integral etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor, îmbunătățind automat experiența de cumpărare. Mai mult, info point-urile puse de retailer la dispoziția consumatorilor vin cu suport personalizat pentru căutarea produselor dorite.

De asemenea, clienții care vor trece pragul Altex Colentina vor avea acces la o gamă extinsă de servicii și soluții adaptate constant nevoilor acestora, precum: servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, opțiunea de livrare acasă în aceeași zi, atât pentru produsele de mici dimensiuni, cât și pentru cele cele de mari dimensiuni, cumpărate din magazin, posibilitatea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO.

,,Continuăm să redefinim standardele de calitate când vine vorba de o experiență completă în magazin, cu un nou spațiu Altex ultramodern, complet digitalizat, interactiv, care răspunde nevoii clientului nu doar de produse, ci și deconsultanță personalizată în procesul de achiziție. Ne cunoaștem și ne respectăm clienții, suntem conștienți de așteptările lor, tocmai de aceea avem grijă ca toate magazinele Altex să le asigure o experiență unică și completă, atât online, cât și offline”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

În magazinul Altex din Carrefour Colentina, localizat pe Șoseaua Colentina nr. 426, Sector 2, București, clienții vor regăsi servicii de consultanță oferite de specialiști, alături de oferte special pregătite cu ocazia relansării. Magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00.

Joi, 25 februarie, cu ocazia inaugurării, va fi deschis începând cu ora 7:00, iar primii 300 de clienți care vor face cumpărături de peste 150 lei vor primi gratuit un set de măști de protecție.

Altex reiterează atenția sporită oferită în vederea protecției clienților și angajaților săi. Astfel, Altex Colentina va respecta toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.
- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW